Yürüyen Bant Sistemleri

nadoba

Üye
Katılım
8 Eyl 2008
Mesajlar
39
Puanları
1
Yaş
39
Bant sistemleri ile ilgili bir çalışmam var ama tecrübem yok detay ve püf nokta paylaşımına açığım şimdiden teşekkürler...
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Mıtsubıshı nın FR-A serisi sürücüler ile hem hız kontrolunu hemde üzerindeki plc sayesınde dıger kumanda kısımlarını cozebılırsın.
 
Bu bantta güvenlik olarak ne gibi ekipmanlar kullanacaksınız (ipli şalter, bant kaydı switchi vb.) ayrıca siz start verdikten sonra bandı hareket ettirecek olan mekanik sistemin dönüp dönmediğini kontrol edecek misiniz?
 
Ne gibi birsey yapmak istediğini bilmeden söylüyorum bunları bant uzerınde gıdecek malzemenın konum ve enerjı tasarrufu ıcın belırlı noktalara sensorler aldılayıcılar koyabılırsın.bandın kritik ve tehlikeli yerlerine lazer sistemi yerlestirerek enerji kesimi saglanabilir.Sen bunu fabrıkada mı kullancaksın yoksa proje odevinde mi? Bunları bildıkten sonra hersey sırasıyla gelır...Birde ne gibi bir madde taşıyacaksın ona gore sensor vb. malzeme secmek lazım....
 
biz yanlıs sensör almıs tabı baştan optokuplör almışız plc de düzgün calışmadı bunlara dikkat etmek lazım
 
Bana lotodan para çıksın eve yürüyen merdiven yaptırıcam in çık 5 kat imanım gevredi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,291
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst