yüksek gerilim işletme sorumluluk sertifikası

rioo

Üye
Katılım
20 Şub 2012
Mesajlar
79
Puanları
1
Yaş
36
herkese günaydın hayırlı işler bana bir konuda yardım etmenizi istiyorum ben smm çalışan bir eemüh.in mesela fabrika-hastane gibi trafosu olan bir yerin sorumluluğunu alan biri ile temasa geçmek istiyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
mrb arkadaşlar, çalıştığım belediyenin her kat panosuna tek hat şeması astırmam istendi. daha önce hiç tek hat şeması çizmedim. tesisat projesi çiziyorum ama tek hat şeması hakkında bi bilgim yok. lütfen yardımcı olurmusunuz
 
Tek hat şemasında elektrik iletkeni olarak tek iletken çizip üzerine çentik atarak kaç iletkeni temsil ettiğini gösteriyorsun.Ayrıca nötr hattı yada üç faz iletkeni ayrı ayrı gösterilmez. ÖRNEK [Proje] 50 kVA Trafo Tekhat Şeması
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst