X Markalı Maden Suyu Şişesinin Kendiliğinden Patlaması

Merhaba. Değerli arkadaşlar; az önce adı geçen bu çok büyük firmanın iletişim kısmından müşteri önerisi olarak yazdığım genel mesaj;

Konu: Maden suyu Şişelerinin Evlerde Kullanım Güvenliği

Son günlerdeki aşırı sıcak havalarda, maden suyu şişelerinin uygun soğutulma şartlarının evlerde tam sağlanamaması nedeniyle, maden suyu şişelerinin kapaklarının açılmadan bazı şişelerinin çatlayarak etrafa dağılmasıyla ilgili bazı olumsuz durumların veya olumsuz vakaların olabildiğine şahit bulundum.

Eski bir müşteriniz ve bir tüketici olarak, maden suyu şişelerinin olası fazla basınç ve fazla ortam sıcaklığı etkisiyle çatlayıp, kırılsa bile bu parçalarının hiç dağılmadan tek parça olarak veya bütün kalabileceği (oto camlarındaki gibi) olası fazla sıcaklık ve basınçlarla istenmeyen kırılmalar, çatlamalar sonrasında alınabilecek basit önlemlerin (satış fiyatını fazla değiştirmeyecek folyo, lamine, vb. kaplamalarla) dış cam yüzeyi üzerinden alınabilecek bazı tedbirlerin veya bu konudaki bir ar-ge çalışmasının yapılıp yapılamayacağını dair araştırma yapmanızın, şişenin evlerde güvenli kullanımı açısından önemli olacağını özellikle belirtmek istiyorum. Kolay gelsin. Saygılarımla.

Bu mesajdan sonra gelen bir geri dönüş;

MESAJINIZ BAŞARIYLA BIZE ULAŞTI.
En kısa zamanda göndermiş olduğunuz iletişim bilgileri üzerinden cevaplandırılacaksınız.
 
en kısa çözüm müşteriler şişe takıntısı ( sağlıklı olan ) yoksa plastik tipe dönerler .
takibi hepsini aynı kefeye konmamak gerekir .

yurt dışında durumlar nasıl acaba ?
böyle bir durumda yurt dışında tazminat ?

bize geçmiş olsun berber kolonyası ?
 
Merhaba, değerli arkadaşlar. 05. 08. 2020'de cevaben posta kutuma X marka maden suyu firmasından gelen mesajı paylaşıyorum;

"İyi Günler Mehmet Bey;

Önerileriniz için teşekkür ederiz. Ambalaj güvenliği açısından devam eden ar-ge çalışmalarımız mevcuttur. Değinmiş olduğunuz konuda tamamen haklısınız. Arkadaşlarımız bununla ilgili çalışmayı son 5 aydır sürdürmektedir. Takdir edersiniz ki bu gibi durumlarda maliyet ve üretim prosesleri de çok önemlidir.
Farklı fikir ve düşüncelere her zaman açığız teşekkür ederim. Bilgileriniz bizim için değerlidir.

Sağlıcakla…"

X marka maden suyu firması adına
X adlı Gıda Mühendisi

 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst