Wscad Programı

muratb58

Üye
Katılım
22 Eyl 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaşlar merhaba, Wscad programının ülkemizdeki kullanımı ne durumdadır. Üzerine yoğunlaşmak mantıklımıdır merak ediyorum. Çok geniş ürün yelpazesi var ve avrupada baya yaygın. Ama türkiyede ne durumda bilemedim. En basitinden forumda arama yaptığımda bile sadece bir kaç konu açılmış alakalı olarak en azından bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Daha önce eski versiyonları siemensin kendi kullanıyordu şu anda onlarda eplana dönmüş gibi en azından yetkili siemens in pano imalatçıları. Ama daha da araştırmak lazım.. Fazla bilgininde pek zararı olmaz gibi.
 
Wscad 2 yıldır çok iyi çalışmalar içerisinde. Youtube videolarını izleyebilirsin. 1milyondan fazla malzeme var kütüphanelerinde.

@canerland Siemenste her yazılım var bu arada. Adamlar para konuşturup hepsini aktif kullanıyorlar :D
 
Videolarını izledim baya gelişmiş. Ben en son 5.5 bakmıştım şimdi olmuş wscad suite 10 olmuş
 
Son düzenleme:
suite x olarak son versiyonunu kullanmaktayım gayet başarılı durumda şuan. çok major problemler oluşmasada hem tr distribitörü hem de almanya merkez ofisi anında sorunlara cevap veriyor. compenent desteği konusunda şalt malzemelerin hemen hemen neredeyse hepsini bulabiliyorsunuz kütüphanesinde gayet beğenmiş bulunmaktayım.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst