WSCAD Professional

mtfgul

Üye
Katılım
8 Ara 2006
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar siemens firması ve birçok firmanın kullandığı bir kumanda ve pano terleşim ve çizim pogramı. http://www.globalotomasyon.com/download.aspx?id=20 da demosu var.hemde türkçe ama crack lazım.olan varsa atarsa sevinirim.yada kırabilen arkadaşlara duyrulur.gerçekten güzel.ben dene yapıyorum......
 
selam
10.8 gb download bittikten sonrra o çizim programıda inecek.
2sürüm var 4.25a+kompenantlar veya 5.0
eski sürüm 695 mb (sanırım arşivde var içinde)
yeni sürüm 225 mb
pro adında crack aratıp makinene virus bulaştırma. pro die bi sürümün cracki yok bu dosyayı sana nasıl ulaştıracağım o da bi muamma !
senin sorduğun sürüm WSCAD51 sürümü sanırım bu ger* zek*** 5.0 alıp türkçeye çevirip 5.1 yapmışlar.
yakında 5.0 ve 5.2 sürümlerinin crackleri elimde olur. ama tahminim siemens hardware lock kullanmış olması yüksek ihtimal içerinde. şayet öyleyse elimde dongel kıran programlar war. yakında elimde olur her iki programda. şu an için sorry...
aşağıda 5.2 nin cracki var. alman arkadaş dioki full sürümde çalışıyor. demoda çalışmıyor diyor. 5.2 edinirsen büyük ihtimal crack iş yapacakdır... (çok sevdiysen programı beraber uğraşır türkçeye çeviririz)
*** bu arada CX-ONE 3 cd lik program seti inmiş bulunmakda (1.27GB) ilgilenenler pm atsın...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
dostum.bende 5.2 sürümü var.ama demo.full değil.fullunu nereden bulacağız.yada olan var mı?.program güzel.ama iste birde çalıştırabilsek.
eski sürümleri olan var mı.
 
demosu güzel ama ful versiyonunu nasıl bulacağız bilen varmı?
 
arkdaşlar hala ilgilenen varsa diye yazmak istedim. Demo linki altta. Yalnız söylendiği gibi türkçe falan değil. İngilizce. Alman yazılımı olduğu için kurulumda bazı yerler almanca çıkabiliyor :D Kurulumdan sonra klasörlerin içinde WSCAD_SUITE_X_Getting_Started diye bir pdf var. bununla programı kolaylıkla kullanabiliyorsunuz. Araştırmalarıma göre bir de WSCAD AR diye ücretsiz uygulamaları var. İyi gibi görünüyor.

Demoyu indirdikten sonra bazı alman veya rus sitelerinde cracklisini de bulabilirsiniz bence :cool:

https://www.wscad.com/en/demo/
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst