WinTr Scada

WinTr Scada Programı Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşınız.

  • Çok Güzel

    Oy: 5 23.8%
  • Güzel

    Oy: 10 47.6%
  • İdare eder

    Oy: 4 19.0%
  • Kötü

    Oy: 2 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Bir seri porttan veya tcp/ip portundan 256 cihaz. Fakat 128 farklı seri port veya tcp port kullanımı mümkün böylece 128x256 cihaz iletişim kurabilir.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
alkol üretim fabrikası için otomasyon sistemi geliştirmem gerekiyor prosesesi iyi biliyorum ama hangi scadayı kullanmam gerektiği konusunda tereddütlerim var biraz yardımcı olursanız sevinirim...(orta seviyedeyim)

Sn. Abdo22 arkadaşım gerçi 4 ay önceki bi soru ama Fultek'e teşekkür niteliği taşıyan bir cevap da olsun istedim: Scada'ya ihiyaç duyduğum andan itibaren(iki yıl önce) yaptığım araştırmalarda en son geldiğim nokta, ihtiyaçları yok ama ben yine de reklamlarını yapmayayım diye ismini vermiyorum, bir firma bana kendi SCADA hazırlama yazılımının DVD sini yolladı ve eğitimleri olduğunu söyledi. Yazılımı kurdum, video paylaşım sitelerinde bu firmanın eğitim videolarını bulurum diye düşündüm ve aradım.Gerçekten buldum ve başladım takip etmeye. Benim aptallığımdan sandım; başladım sıkılıp yine hayıflanmaya beceremeyecem bu işi diye. derken Fultek'in ürünü WinTr nin de videosunu tıklamışım o arada...aha da ne göreyim...tıkır tıkır anlatıyo,aynısını yaptım,bir iki değişiklik onu ilave et bunu çıkar derken...Sen orta seviyedeymişsin, ben yerlerde sürünen seviyedeyim ve WinTr ile ilk defa Modbus protokolü ile haberleşen bir cihazla SKADA haberleştirdim. Salih bey bu yazıdan da heyecanımın devam ettiğini anlayacaktır ama ilk takıldığım yerde Fultek'e 'alo' dedim: hemen uzaktan bilgasayarıma bağlantı kurup var olan hatalarımı düzelterek ve ihtiyaç duyduğum bilgileri bana vererek sorunumu halletti.
Özet:
O çok bilinen firmanın yazılımı: Ben hiç bişey anlamadım: onlara alo dedim DVD yolladılar ve eğitimimiz var dediler(yukarda bilerek yazmadım),fiyatı dedim: 1200(bin ikiyüz) Amerikan Doları,USD,$' cık.
WinTr: BEN mantığını anlayabilmişim,kullanmışım,yardıma ihtiyacım olmuş alo demişim,eğitim vermişler,online olup yardımcı olmuşlar.PARASIZ,BEDAVA,0(sıfır) Amerikan Doları,USD,$,EU,£.....

SONUÇ: Param memleketimde kalmış,paramı memleketim için harcayacak kanalları da tespit etmişim,mutlu olmuşum, mutlu etmişim...
 
WinTr Ver. 3.3.4 Çıktı.

Barcode reader eklendi. Barcode reader'ı direkt olarak bilgisayarın seri portuna bağlıyorsunuz. Scada barcode'u direkt olarak okuyor.
 
tebrikler salih bey pek geri dönüş yok gibi görünüyor ama eminimki herkes benim gibi heyecanla bu hafta gelecek diye bekliyordur. iyi çalışmalar.
 
wintr yi kullanan firmalar varmı? okulda bize bunu ögretiler ama kimse kullanmıyor sanırım
 
Bu soru karşısında dumur oldum. Ne diyeceğimi bilemedim. Bizi arayıp programın kırığını soranlarda oldu, ücretli mi diyenler de oldu ama kimse kullanmıyor diyen ilk defa oldu. En iyisi basit bir cevap veriyim. Evet kullananlar var.
 
merhabalar win tr programının demo versiyonu ile deney yapılabilirmi kısıtlı çalışıyor galıba çok güzel bir program wincc yi geri bırakır bu program.
 
win tr eğitim seti veya bu programı baştan sona anlatan bir kitap varmı varsa nereden temin edebilirim
 
Bu programı almayı düşünüyorum bu programı ben yeni buldum kullanmı hakkında hiç bilgim yok bunun eğitimini bulabileceğimi bilsem almayı düşünürüm program anladığım kadarıyla wincc den daha basıt gibi geliyor bana fiyat açısından düşünürsek çok daha uygun bir fiyat bunu yazandan Allah razı olsun inşallah bu program hakkında bir eğitim seti hazırlayan veya kitap kıçaran biri olur.
 
Merhabalar ben bir beton santralı programı yapmayı düşünüyorum acaba bana 128 tag'lık bir program yeterli gelirmi..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,626
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst