WinTr Scada

WinTr Scada Programı Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşınız.

  • Çok Güzel

    Oy: 5 23.8%
  • Güzel

    Oy: 10 47.6%
  • İdare eder

    Oy: 4 19.0%
  • Kötü

    Oy: 2 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Duanız için çok teşekkür ederim. Bir teşvik edici mesaj aldım. Her insan kendi hali ile bizi memnun etti. Sizin halinizde başka, ve çok güzel söylenebilecek tek şey Amin olacaktır.

Ekran da iconlar yerine her şeyin sağ tıklama ile olması wintr'nin en belirgin özelliği. Diğer Scada programlarında bolca iconlar var. ve yeni başlayanlar ilk açtıklarında dumur oluyorlar. sağ klik ile kullanıcı yönlendiriliyor. Bu özellik eliştirilse dahi korumaya devam edeceğiz. belki ilaveten ikonlar koyabiliriz.

Eğitim videolara devam ediyor her hafta yenisi eklenicek.

Help dili çeşitlendirilecek. Ancak biraz vakit alıcak. Zira tercüme işlemleri vakit ve para demek. Şu anda çek ceye cevirisi yapılıyor. Bir çek vatandaşı tarafından. Sırada İspanyolca ve Arapça var. Çeviri yapmak isteyen arkadaşlar başvurabilir. İyi bir ödeme yapamayabiliriz ama bir şeyler ödeyebiliriz.

Tekrar Teşekkürler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
WinTr üzerinde sürekli çalışıyoruz. Kullanıcılar yeni versiyonu kullanmaya başlayınca biz yeni versiyonu çıkartıyoruz. Biz plc ve ladder programıda yaptık. her birinin farklı zorlukları var ama Scada'nın zorlukları bambaşka. Gerçek'ten çok zorlu bir program. irili ufaklı bir çok yenilik eklediğimiz gibi bir çok program hatasıda giderildi. Artık yapılabilecek çok fazla bir şey kalmadı. Şu haliyle en iyi scada programlarından biri oldu. İnşallah Ladder Türk'ü de bu safhaya taşıyabiliriz. S7-400 'den 5,5 kat daha hızlı Türk plc sistemleri 3 ay içersinde piyasaya çıkartacağız. Desteğinizi esirgemeyeceğinizden eminim.

WinTr 3.0.7 bir kaç saat içersinde yayınlanacak.
 
çalışmalarınızda başarılar dilerim gayet başarılı bir program
 
alkol üretim fabrikası için otomasyon sistemi geliştirmem gerekiyor prosesesi iyi biliyorum ama hangi scadayı kullanmam gerektiği konusunda tereddütlerim var biraz yardımcı olursanız sevinirim...(orta seviyedeyim)
 
Sn. Abdo22
Biz eğitim için hiç ücret almadık, Müşterilerimiz scada'yı indirip kuruyor. Desteğe ihtiyacı olduğunda telefon,mail veya online destek veriyoruz. Ofisimize gelen her kişiye de ücretsiz eğitim veriyoruz.
Hangi scada'yı kullanman gerektiğini inan bilmiyorum. Bence en iyi bildiğin scada en iyi scadadır.
 
Yeni versiyonda yapılan değişiklikler:
Omron hosting protokolü eklendi.
Transpran scada sayfaları eklendi.
Scriptwriter ek fonksiyonlar eklendi.
Tag search fonksiyonu eklendi.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst