Windows kurma, sürücü, program yükleme ve virüs dertlerine SON!!!

Acronis True Image tek geçerim
 
Sayın Fluke nin dediği gibi Acronis True Image şiddetle tavsiye ederim , norton ile vakit kaybetmeyiniz.
 
merhaba ben windows 8.1 single language kullanıyorum bilgisayarıma bit locker sürücü şifreleme yi yükleyebilir miyim? bende yüklü değil bazı dosya ve klasörlerimi şifrelemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
nerden ındırcez
 
Tıa portal yükleme sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmsiniZ
 
Acronis çok kullanışlı. Kesinlikle öneririm. Yalnız sistemi yeni kurunca yedeği saklamak için bi 40-60 gblık deponuz olması lazım :D
 
merhaba, acronis hız bakımından güzel fakat bazı cf kartlardan imaj almadığı gibi yükleme yapmıyor.
harddiskin diyelim %80 ini kulllanıyorsunuz geri kalan %20 lik kısmı arızalı o harddiskin imajını alamıyorsunuz bu tip durumlarda en güzel hayat kurtarıcı imaj programı hdd raw copy tool dur.
 
Acronis True Image 2009 ya da 2010 indirerek MS-DOS ile boot yapmakla uğraşmassınız. Ayrıca Ghost SATA diskleri tanıma konusunda oldukça problemli. Ghost eski bilgisayarlarda ya da robot disklerini backuplamak için vazgeçilmez bir uygulama. Ancak şimdiki çoğunluk bilgisayarların SATA olduğunu düşünürsek evde kullanım için yeni sürümler gerekiyor. Symantec önceden güzel programlar yazıyordu ama yeni versiyonlarını beğenmiyorum.

usta merhaba;
aynı program ile ABB IRC5 kabinlerdeki CF kartı yedekledim fakat aynı yedeği farklı bir CF karta atmak istediğimde problem yaşıyorum.
CF kart için yedekleme ve kurtarma adımları konusunda destek rica ederim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,100
Mesajlar
914,967
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst