Windows 8 beklenenden önce piyasaya çıkacak.

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,197
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Microsoft Ocak ayında Windows 8 beta için söz vermişti. Şimdi işler biraz daha ciddileşmişe benziyor. Çünkü Microsoft şu günlerde özel davetiye ile girilebilen iki saatlik bir Windows 8 tüketici ön gösterimi için e-posta ile davetiyeler göndermeye başladı. Birkaç gün önce zaten bu tüketizi ön izlemesi için hazırlandığının sinyallerini vermişti. Bu tüketici ön gösterimini Barcelona’da düzenlenen MWC 2012( Mobile World Congress)’de yapacak olan Microsoft Windows 8 için işleri hızlandırdığının sinyalini vermeye başladı.


Bu tüketici gösteriminde Microsoft küçük bir paket hazırlamış. Katılımcılara genel bir Windows 8 gösterimi yanısıra Metro arayüzü ile uyumlu uygulamalar ve iki oyun gösterecek. Katılımcılara gösterilecek olan bu sürüm “Windows 8 “Consumer Preview” version (build 8220)” olarak adlandırılıyor. Bakalım bu sürüm ne zaman el altından torrent sitelerine sızacak ancak tüm gelişmeler işlerin ivmelendiğini gösterdiği için Windows 8 ‘in tahminlerden daha önce kullanılmaya başlayacağını söyleyebiliriz.

Kaynak: hARDWAREMANIA
 
Windows 8 de başlat menüsü yerine metro sistemi kullanılıyor. Metro sisteminin içine yedirilen hızlı arama ve kategorilendirme ile, aranılan şey beklendiğinden çok daha hızlı şekilde bulunuyor.
 
Bilgi için teşekkürler, windows 8 bildiğim kadarıyla mobil cihazlarda da kullanılabilecek söyleki; Dün gece bir haber sitesinde Nokia'nın yeni çıkarcağı telefonda windows 8 kullanılacakmış...

Ek olarak windows 7'ye daha yeni alışmışken windows 8 çıkartıyorlar inşallah xp'den 7'ye geçerkenki zorluklar tekrardan yaşanmaz...
 
Artık klasik mavi ekran olmayacakmış. Microsoft sayfasından indirerek deneme sürümü kurdum. Biraz görsellik dışında windows 7'den bir farkı yok. Dokunmatik ekran bilgisayarlar için arayüz değişmiş.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,943
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst