Wincc Tag Sorunu

Merhabalar,
Benim sorunum Tag Management ile ilgili. Wincc 7.4 yükledim. Proje oluşturduğumda Tag Management yanında olan + işareti çıkmıyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Tag Management sağ tıkladığımda driver yüklemem gerekirken bunda open ve properties komutları çıkıyor. Open tıkladığımda açılan pencerede + işareti var.+ ya tıkladığımda interna tags var. Bütün ayarlamaları yapıyorum pencerede kaydet seçeneği yok. Pencereyi kapattığım zaman bütün yaptıklarım kayboluyor. Tekrar açtığımda bütün her şeyi yeniden yapmam gerekiyor. Tag Management bu sürümde farklı mı ayarlanıyor yoksa benim programda mı hata var.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
v7.3 ve 7.4 te tag management ayrı pencerede açılır. çift tıkla yeter.
 
Sayın ta2mix ilginize teşekkür ederim. Tag management açıyorum. Bütün ayarlamaları yapıyorum. Pencereyi kapatıp tekrar açtığımda yaptıklarımın silindiğini görüyorum. Bu pencerede kaydet gibi bir seçenek var mı? veya bu işlem nasıl yapılıyor?
 
Haklısınız programda hata varmış. Tekrar kurdum düzeldi. İlginize teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,590
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst