wincc proje hatası

tank alanında çıkan ünlemişaretinihalletmfakat sayısalalandakini birtüelü olmuyor birde yaptığım projeyi tekrardan acamıyorum yeni baştan yapmak zorunda kalıyorum acaba kayıtalırken farklı bir yolmu izliyoruz?yada bu projeyi anlatablirmisiniz?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Şu sıralar biraz yogunum, pc başında oldugunda msn i açık tut, birde Team wiever uzakdan erişim programını bilgisayarına kur. Görüşürüz.
 
yabancı bir internet sitesinde GettingStarted_WinCC adında buldugum kaynaktan takip ederek yaptığım proje sorunsuz olarak çalıstı bu benim ilk wincc projem aklıma takılan bazı şeyler var ilk olarak üzt tarafa koyduğum STOP simgesini daha büyük yapabilirmiyim?Screen change komutunda bulunan iki farklı sample ve start adlı ekranardan sample olanını geçiş yaptığım anda kapanıyor acaba neden?asıl önemli sorum bu projede sadece başlaa kmutunu s7-300 prograını kullanarak verebilirmiyim.İki program birbiryle nasıl haberleşiyor(plcolmadan sadece pc içinde)yardımlarını esirgemeyen hepinize çok teşekkür ederim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,620
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst