Wincc Kurulumu Hakkında

anelkaa88

Üye
Katılım
21 Tem 2008
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar;
Simatic Manageri bilgisayarıma kurdum ve sorunsuzca çalıştırıyorum. Ama Wincc programını bilgisayarıma yüklerken nedenini anlayamadığım aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Bu konu hakkında bilginiz var ise eğer yardımlarınızı bekliyorm. (Bilgisayarda Windows7 ultimate yüklü, 32bit ve özellikleri programı kardılabilecek özellikte.)
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Sn Anelkaa88 message queuing ayarlarını yaptınızmı?

message queuine bakın
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
XP SP3 için konuşuyorum. zaten bu program xp sp3 'ü destekliyor. Windows xp cd'sini tak ve program ekle bölümünden bileşen ekleden "message queuing" i ekle bilgisayarı yeniden başlat.sorun çözülmüştür.
 
Arakadaşlar sağolun konuyu dediğiniz yöntem ile hallettim, denetim masasından message queuning ayarlarını yaparak sorun gideriliyor.
Yardımlarınız içi tekrardan teşekkürler.
 
Arkadaşlar bendede xp sp2 üzerine pcs 7 v7.0 kurulu çalışıyorda. Bugün Ms sql server 2005 i de kurdum Tam Wincc v6.2 kuracaktım ekranda aşağıdaki uyarı bu sorunu nasıl çöze bilirim. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
MS Security Patch is not installed on this system.
For this WinCC Version, the following software is required:
Microsoft SQL Server Native Client (9.00.2208.00)
Security Patch was not found.
 
Siemensin kendi sitesinden bu konu ile ilgili bir araştırma yaptığınızda bu sorun ile ilgili bir açıklama yapılmış ve orada bunun giderilmesi ile ilgili indirebileceğiniz bir patch dosyası mevcut. Metin ingilizce ama konu resimlerle de desteklendiğinden anlaşılır. Sanırım buradaki yönergeleri izleyerek halledebilirsiniz.
 
Arkadaşlar şimdide bu uyarıyı verdi ne yapa bilirim acaba..

Setup has found a PCS7 identifier.
On a PCS7 system, the WinCC installation can only be run of the PCS7 DVD-Rom.
 
Arkadaşlar bi yardım edin. bilgisayarı formatladım, xp pro. sp2 yüklü bütün güncellemeleri tamam sp3 hariç, ve MSSQL server 2005 yüklü. ben şimdi wincc v6.2 ve pcs7 V7.0 ı yüklemek istiyorum. pcs 7 v7.0 ı yüklediğimde wincc yüklenecekmi yoksa önce wincc mi yüklemeliyim. deneme yanılma yapmak istemiyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst