wincc flexible 2005 sp1 de op77a programlama yardım

halilerdal

Üye
Katılım
16 Eyl 2007
Mesajlar
20
Puanları
1
Yaş
39
herkese selam arkadaşlar wincc flexible 2005 sp1 de op77a op panelini programlamaya çalışıyom ancak compile sırasında error veriyo yardımcı olursanız sevinirim
 

Ekli dosyalar

  • hata.JPG
    hata.JPG
    35.9 KB · Görüntüleme: 28
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba arkadaşım.Hata olsa da compile (derleme) bittiğini görüyoruz.wincc hiç çalışmıyor mu?
 
Hayır çalışmıyor bu durumda programı ekrana transfer etmek istesem bile transfer öncesinde derleme hatası olduğundan transfer işlemi gerçekleşmiyor sanırım burda hata olduğu için derleme sonlandırılıyor.
 
projede kullandığınız öncelikle fontları problem devem ederse image formatlarını değiştirerek denemenizi öneririm.
 
Problemin çözüldümü bilmiyorum ama proje dosyasını gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.
 
WinCC de Project - Compiler - Rebuild All... seçeneğini seçersen sanırım sorununu çözebilir. Çikan uyarı mesajına tamam diyeceksin.
 
dostum.aynı proplemi bende yaşadım.aslında bu pc'den kaynaklanan bir hata daha doğrusu kurulumdan kaynaklı.ben bir projeyi yüklerken aynı hatayla karşılaştım.cözümünü siemes'deki arkadaşlarda bilemedi.ben aynı projeyi başka bir pc'de deneyince sorunsuzca yüklendii.

iyi çalışmalar..
 
ben ilk defa bir op77a çalışması yapmaktayım ve wincc5.4sp3 te çalışıyorum programlama ile ilgili türkçe kaynaklarınız varmı acaba.Bana yardımcı olursanız sevinirim
 
arkadaşım bende 2005 de tp177 yi proğramlamak için çok cebelleştim olmadı. sıemensle irtibat kurdum bana sonu 7 ile biten paneller 2005 de programlanmaz gibi bir şeyler söylediler. 2007 edindim ilk denememde oldu.2007 bulursan dene bulamazsan msn adresini yolla göndereyim
 
arkadaşlar ben de WinCC Flexible 2005 ile vaktiyle OP177 gibi panelleri çok rahatlıkla programlamıştım, siz en iyisi derleme sırasında verilen hatayı ya da ekran görüntüsünü bizlerle paylaşın bir de o şekilde çözüm bulmaya çalışalım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,478
Kullanıcılar
449,891
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst