Wincc Arsiv Veri Tabanina Ulasma

sero52

Üye
Katılım
9 Eki 2006
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaslar ben wincc arsiv veri tabanina VBA script ile ulasip arsiv verilerini Scada ortamina alarak bazi hesaplamalar yapmak istiyorum cunku wincc arsivleri her talebi karsilamiyor bunu nasil yapabilecegim hakkinda bilgisi olan biri varsa cok sevinirim.

Bu adamlara gereksiz yere para vermekten biktim. Neredeyse herseyi opsiyon yapmis satiyorlar buna bir dur demek lazim. Elimde olsa baska urunler kullanacagim ama musteri istemiyor.

Yardimlariniz icin tesekkurler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Valla wincc biliyorsun taglogging ve alarmlogging deki verileri versiyon 6 da sql e atıyor.. ve kendi çapında sıkıştırıyor.. bu sıkıştırmayı kendin zorlayarak çözebilirsin sql elinin altında fakat bunn dışında kendin legal olarak görüntülemek için wincc connectivity pack kullanman lazım, ha bride şu var vba grafik designer ın kullandığı vb dili sen vbs te yazmalısın.
 
Benim asil yapmak istedigim siemens urunlerine hic bagimli kalmadan wincc'de yazacagim scriptlerle(basic) bunu nasil yapabilirim
 
wincc nin kendi arşivleme mekanizmasını çözerek, odbc ile database e bağlanıp dataları çekmen lazım.. bu legal olmıyacağı gibi kolayda olmaz..
 
bu opsiyon dataları excel'e atmak için gerçekten gerekli

ama dataların excel gibi bi yerde saklanması gerekmiyosa bunu kurmadan, tag logging ile arşiv yapısı oluşturup report designer içinde tagleri seçip (layout ayarıyla) arşiv datalarını rapor almak mümkün
 
ARKADAŞLAR BU CONNECTİVİTY PACK'İ BULABİLİR MİYİZ?

ACİL LAZIM, SİPARİŞ İLE PROGRAMIN GELMESİ UZAYACAK :confused:
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,895
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst