win tr scada örnek

sasuke55

Üye
Katılım
11 Nis 2009
Mesajlar
12
Puanları
1
win tr Scada programını öğrenmek istiyorum delta plc kullanıyorum genelde. örnek uygulama bulmaya çalıştım ama bulamadım plc giriş çıkış kontrolü sayısal veri okuma yazma uygulaması örnek uygulama paylaşabilecek var mı acaba?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
cevap verebilecek birisi yok mu acaba? yani öğrenmek için birkaç örnek proje istenince kimse paylaşım yapmıyor neden acaba?çoğu şu scada iyi ben kullanıyorum falan diyor bizde öğrenelim ufak birkaç proje paylaşırmısınız diyoruz herkes bilmiyormuş gibi davranıyor.bilgiyi paylaşmaktan korkmayın arkadaşlar lütfen
 
Wintr scada kurulduğunda örnek projelerde kuruyor. Proramfiles/fultek/project klasörü içersinde bulabilirsiniz. Forumplc sitesinde yüklenmiş bazı projelerde bulabilirsiniz. Biz pek uygulama yapmıyoruz. Elimizdeki projelerde büyük ve açar açmaz çalışacak durumda değil.
 
arkadaşlar Win Tr scada programını kurdum ama hata veriyor
form oluşturulurken bir hata oluştu yazıyor , yazıcı hatası vs..
program açıldıktan sonra kapanmıyor ,
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst