win 7 autocad 2012 yükleme sorunu

airman_mg

Üye
Katılım
12 Eyl 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
selamlar arkadaşlar
bende sony vaio laptop var. win7 home premium işletim sistemli. makine 64 bit.
autocad 2012 64 bit yüklemek istediğimde sorunlar yaşıyorum. net framework yeniden yükledim. directx runtime yeniden yükledim. daha sonra acad 2012 yüklemek istediğimde kurulumu yapmadan "failed" vererek yükleme yapmamaktadır. buna ait "setuplog" dosyası aldım. görmek isteyen arkadaşlar olursa yollayabilirim.
yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
 
yükleme klasörü içindeki setup dosyasına sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" diyerek çalıştırmayı deneyin. genelde ben bu şekilde kuruyorum sorun çıkartmıyor ama yine de yapıyorsa elinizdeki kurulum cd sini başka bir bilgisayarda deneyin. dosyalar bozuk olabilir.
 
Kurulum dosyaları bir arşivin içersindeyse arşiv testi yaptırarak sorun olup olmadığını belirleyebilirsiniz. Arşivdeki dosyalarda sorun yoksa. Muhtemelen işletim sistemi uyumsuzluğu vardır.
 
muhtemelen kullanıcı - yetki sorunu. ya pc yi administrator modunda açıp kurun veya kurulum dosyasını açarken "yönetici olarak aç" ı seçerek kurmaya çalışın. sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum
 
yetkili çaıştır setup ı eger yine hata alırsan eski sürüm autocad varsa onu yükseltmeye çalış buda omazsa eskiyi kaldırıp dene derim...
 
Programı uninstall ettikten sonra, ProgramFiles altında autocad ile ilgili klasörü siliniz. Kurulum başlaması ile ilgili tekrar hata alırsanız, farklı profil ile yükleme yapabilirsiniz. Windows 7'de arkadaşlarında anlattığı gibi, Setup dosyasını yönetici olarak çalıştırmakta çok önemli.
Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst