WIN 2011 FUARI 2.FAZ'daki standımızda tüm üyelerimizle görüşmek üzere !!!

dün ziyaret ettim standınızı.inşallah tanıtım için faydalı olmuştur.zaten çok başarılı ve faydalı bir site.umarım yeni üyelerle daha faydalı hale gelir.
 
arkadaşlar fuar nasıl geçti bizim işyeride gitti
 
Sayın üyeler;

Bir fuarı daha geride bıraktık, bugün öğle saatlerinde 3 okulumuza, PLC eğitim setleri ve 2 üyemize netbooklarını teslim ettik. standa gelen her üye ile elimizden geldiğince ilgilenmeye çalıştık. İlgilenemediğimiz üyeler olduysa affola. Perşembe ve Cuma günleri stand da iki yöneticimiz olduğundan sıkıntılar yaşanmış olabilir. Fakat hafta sonu kalabalıktık ve tüm ziyaretçilerimizle ilgilenmeye çalıştık. Ayrıca bugün ikinci bir kez daha dalya diyerek üye sayımız 200 000' i geçmiştir. Daha önce de dediğimiz gibi bir mucizeyi daha gerçekleştirdik ve her geçen sene daha da olgunlaşıyoruz. Önümüzdeki sene WIN12 fuarında da görüşmek üzere. Herkese sonsuz teşekkürler...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sağol'un hocam,fuarı ziyaret edip tanışma fırsatı oldu.Kısmetse win12'de,görüşmek dileğiyle herkese önce sağlık sonra hayatında başarılar dilerim.
 
sızlerle tanısmak gorusmek cok guzeldı arkadaslar cok tesekkur ederım herkese katkılarından dolayı
 
Geçen sene olduğu gibi bu sene de ordayım.
 
wın 2012 yaklaşı kısmetse orada da stand açacakmısınız

Mesajınızı geç fark ettim kusura bakmayın. Bu yıl da win fuarda stand açacağız. Yerimiz belli olunca gerekli duyuruyu forumdan yapacağız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst