win 10 ses sorunu

yunus kuş

Üye
Katılım
10 Şub 2016
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
26
laptobum win 8.1 di win 10 a yükselttim bilgisayarı sıfırladım tüm sürücüleri yükledim , win 8.1 de çalışan hoparlör çalışmaz oldu , kulaklık takınca ses geliyor.Kayıttan yürütme aygıtlarında kulaklık takınca hoparlör olarak gözüküyor.ACİL YARDIM LÜTFEN!
 
Aynı sorun bende de sonradan oluşdu. Arkadaşın da dediği gibi laptopumun drıverlerini buldum, ses drıverini yükledim, normalae döndü.
 
Önemli bir not arkadaşlar, muhakkak driverları üretici sitesinden model bilgilerini girerek indiriniz. Heleki paket yani hazır sistemlerde kesinlikle leveno, toshiba, msi, hp farketmez. Yazılımlarını kendi sitesi üzerinden sistemine uygun indirerek kurulum yapınız. Sorununuz çözülecektir. Diğer sitelerden yada programlardan yapılan kurulum ve yüklemelerde istemediğiniz ek parti yazılımlarla karşılaşabilir dahada kötüsü zararlı yazılımları kendi elinizde farkında olmadan yükleyebilirsiniz.
 
Kurulu ses driverini aygıt yöneticisinden kaldırın. Daha sonra bilgisayarı açıp kapayın.Windows kendi sürücülerini bulup kullanarak çalıştıracaktır.

Eğer olmuyorsa sürücüleri orjinal sitelerinden indirin.

Tabi tavsiyem asla yükseltme yapmamaktır.Temiz format atın.Hem sağlıklı hem hızlı hemde stabil bir Windows elde edersiniz.Yükseltmeler yeterli performansı vermiyor maalesef.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,590
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst