Whatsup mesajı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kişi, bu kadar şirketin bilgisine nasıl ulaşmış o_O ???

"Zorlu Holding seçimden sonra iflas açıklayacak, şu an haberin duyulmaması için çaba sarf ediliyor" (Bu gizli bilgiye nasıl ulaşmış merak ettim. Bu bilginin elde edilebilmesi için; Holding ve alt kuruluşların tümüne bakan FİNANS ve MALİ müdürünü tanıyor olmalı. Tabi @Ar-kur-Tek arkadaşın deyindiği de var. Borsa yatırımcısından da bilgi geçişlerini almalı)
"Sabancı Holding tamamen yok olacak" (O iş krizle değilde, mal bölünmesiyle olur diye düşünüyorum. Haliyle her gidenden sonra taht oyunları başlıyor)
"Ali Ağaoğlu borçlarını ödeyemediği için bütün varlıklarını hacze kaptırmak üzere" (Bu adama ayar olduğumdan dolayı yorum yapmayacağım :) )
"Ülker ailesi iflas etti" (2017'den beri bir iflas ettiremediler bu şirketi. Onlarca iflas haberi sonrasında adamların yaptığı ciro 12 milyar dolar)
"Honda Türkiye fabrikasını bu yılın sonunda kapatıyor" (Doğrudur. Resmi olarak açıklama yaptılar. Bu yıl sonunda kapama için başvuru yapılacak olup kapatma süresi başvurudan itibaren 2 yıldır. Büyük ihtimaller arasında; 2 yıl içinde kapatmayı durdurma kararı da var. Asıl önemli olan ise kriz ile alakası olmaması. Dizel ve benzinli üretimi bir kaç yıl içinde durdurup, elektrikli ve hibrit araçtan başka üretmeyecek olması)
"Toyota ve Mercedes üretim tesislerini kapatmak zorunda kalacaklar"
"Borusan Holding kapatma kararı aldılar" (Olabilir de olmayabilir de. Neticede holding kapatılmayacak. Sanki bu şekildeymiş gibi algı yapılmış)
"THY şu an resmi olarak iflas etmiş durumda" (Resmi olarak iflas eden kurumların mal varlıklarına el konur. Uçakları piyasada dolansın diye izin verilmez)

Özellikle her paragrafı kısaltarak tırnak içine aldım. Bu şekilde okuyunca zaten Venezuela olmuşuz biz. Ölmüşüz de ağlayanımız yokmuş gibi algı yapılıyor.
Her seçim öncesi olağan bir durumdur. Takılmayın/inanmayın böyle şeylere.

Gel gelelim @as.yıldırım arkadaşın dediği gibi kimse de pembe hayaller çizmesin.
Dünya genelinde büyük bir kriz çıkacak ve bu büyük beklentiler arasında. Türkiye de öncü bir kriz yaşıyoruz. Bunun arkasında daha büyük kriz olacağı aşikar. (Önceki kriz dönemlerini araştırın. Tarih tekerrürden ibarettir sözü sanırım bir kez daha kendini doğrulayacak) Bu kriz bizim gibi gelişen ülkelerin üzerinden geçecek. Neticede insanlar çoğaldı ve pasta payı küçüldü. Bu cümleyi genişletince cevapların daha da netleştiği fark edilebilir.
Biraz uzun oldu sağlıcakla kalın.

Bir kişi, bu kadar şirketin bilgisine nasıl ulaşmış o_O ???
 
Yok o değilde önümüzdeki seçim genel seçim değil yerel seçim hükümet seçilmiyecek yani ne alaka ne maydonoz şuan iktidarda olan hükümeti sevmeyenler sanki genel seçimmiş gibi davranıyor maaşından yönetimden vs vs. Şikayetçi olanlar millet bu seçimde cevabını verecek gibi laflar ediyor.... Da BU YEREL SEÇİM [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] beyindemi bedava değil mahdur olanlar bölemi teselli oluyor bilemedim[emoji3526][emoji3526]
 
Aynen.Bu seçimin beka meselesi olduğunu söyleyen de muhalefet zaten.
[emoji23][emoji23][emoji23]
Ünlü bir Türk düşünürü de zamanında istanbulu kazanan turkiyeyi kazanır demişti.
 
Son düzenleme:
etki peşinde , yönlendirmeler .
ALLAH akıl fikir versin , yada işine gelmiyor .
menfaat dünyası .

7529ab51047b438bbffb5326272c7838.jpg
 
Ekonomi iyi durumda olsa , kriz olmasa , millet bu mesaja güler geçerdi.
Öyleyse ekonomiyi bu hale getiren mi yoksa fikrini veya tahminini söyleyen mi suçlu.
 
Ekonomi iyi durumda olsa , kriz olmasa , millet bu mesaja güler geçerdi.
Öyleyse ekonomiyi bu hale getiren mi yoksa fikrini veya tahminini söyleyen mi suçlu.
Bu fikir ya da tahmin değil, provokasyon. Ülke ekonomisinin bel kemiği durumunda milyar dolarlık şirket ve holdingler hakkında hiç bir istatistik ya da bilimsel veriye dayanmayan, sosyal medya dedi kodusundan ileriye gitmeyen söylemler fikir ya da tahmin olamaz. İnsanlar bu dedi kodulara inanıp o şirketlerin borsa değerleri düşse hesabını o kişi verebilecek mi? Veremeyecekse ceremesini de çekmeli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,178
Kullanıcılar
449,826
Son üye
SK.

Yeni konular

Geri
Üst