Voltaj Regülatörü Seçimi

utkucatal

Üye
Katılım
11 May 2018
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
31
Herkese merhaba, ısı pompası için voltaj regülatörü almak istiyorum fakat cihazın trifaze mi monofaze mi olduğunu bilmiyorum. Evim müstakil ve trifaze mevcut elektrikçinin söylediğine göre RST var. Cihazın elektriksel detayları görsellerde mevcut bu detayları KVA cinsinden hesaplayamadığım için sizlere danışmak istedim, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. İç ve dış üniteye ait bilgiler aşağıdaki gibidir.

Z9rpMk.jpg


Z9rpMk.jpg
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Evde 3 faz var iki üniteyi de tek faza bağlamak mantıklı mı peki sizce?
 
Bende cnc makinesi var 1.5 kw ben bunu 3 metrelik uclu prizle bagliyorum makinaya acaba direk reguletore baglasam dahami iyi olur
 
arkadaşlar geçen bizim iş yerinde asansörün kumanda panosu kuvvet panosu vs hepsi değişti sebeb voltaj gıdıp gelmesı ve dalgalanmasıymıs yanı kısaca hepsını yakmış bozmuş. şimdi değiştirdiler sorun yok çalışıyor ama tekrar aynı sıkıntıyı yaratabılır dedıler bıze regülatör taktırmamızı söylediler . makına daıresıne gırıs 380 v yanı kısaca bız regulatoru alırken nasıl alacaz gucu vs vs gıbı ve montajı nasıl oluyor ?
 
Standart bir daireye 7.5kva olur kilima haric
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,859
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst