Voltaj Düşmesi

elektrik hakkında çok fazla bir bilgim yok açıkcası. yukarıda kullanıdığınız terimleri bile bilmiyorum o derece. Elektrik akımını hiç ölçmedim. Kullandığım elektrik türü herkesin evinde kullandığının aynısı. Ben prizlerden veya yukarıdaki ampulleri besleyen kablolardan hiçbir ölçüm yapmadım. Ancak ampullerin kendini kısıp açmasından anlıyorum ki bir dengesizlik var. Salon, yatak odası ve mutfakta bu problem var sadece.

elektrikçi çağır kardeşim en mantıklısı o, elektriği hiç bilmediğinden dolayı diyorum
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Var mıdır tanıdığı olan Antalya’da. İşini bilen bir elektrikçi
 
git bak sanayiye en çok kimin dükkanına giren çıkan çoksa iyisi o'dur.
 
Bana ev için elektrikçi lazım hocam sanayi ne alaka ?
 
Bana ev için elektrikçi lazım hocam sanayi ne alaka ?

"Antalya'da usta elektrikçi var mı" sorusu esnafa hakarettir bence, herkes kendi çapında ve işinde ustadır. sorduğun soru"Antalya'da bana yarımcı olabilecek kimse veya tanıdığı olan var mı" şeklinde olmalıydı. Ve sanayi sitesinde sanırım elektrikçi vardır değil mi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,231
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst