Voltaj Ayarlı Adaptörler

Sasquatch

Üye
Katılım
4 Ocak 2020
Mesajlar
67
Puanları
1
Konum
Fatsa
Şimdi elimde bir tane var ancak prize uygun değil takamıyorum topraksız priz istiyor.Ve ayarlı güç kaynağı almak yerine bunlardan almak istiyorum daha ucuz sorum bunların ömrü ne kadar ve ayarlı güç kaynağına göre daha iyi bir performans verir mi bana uzun yıl yetmesi gerek 2 sene falan shopping.png
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ayarlı tavsiye etmem , almak istiyorsanız kalite olanlardan voltaj doğruluğu ve amperi ? bakın .
boşta ve yükte ölçüm
 
Merhaba. Çok hassas cihazlarınızda; bu ucuz, kademeli adaptörlerle hassas voltaj ayarını üzerindeki kademelerle yapsanız bile + , - jak çıkış polarite ucunu değiştiren ve kademeli volt geçişi olan AC/DC adaptörlerle bu tam yapılamaz, voltaj ayarı çıkışları oldukça sıkıntılı olabilir. Bunlar ucuz olup kaliteli performansı vermekten çok uzaktır. Çok hassas elektronik cihazlarınızda dijital göstergeli ve volt/amper çıkış ayarları potansiyometrelerle çevrilip çıkış değerleri daha hassas olarak ayarlananları tercih edin. Kolay gelsin.
 
Resimdekinin akımı az 300-500mAh, arkadaşların dediği de doğru uçları kısadevre etmeden 12v kullanımdan sonra 5v hassas cihazına taktın diyelim 5v üzerinde birikeni verip cihazını bozmaya varır. İhtiyacın olan gerilimleri ve akımı belirle, uygun güçteki trafoyu kullan çıkışına voltaj regülatörleri bağla ve bunların çıkışına muz (banana) soket-fişleri hazırla.

Mesajlarında birkaç noktalama işareti mutlaka kullan.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst