vize soruları ? cevaplayabilen varmı ?

arsima

Üye
Katılım
17 Ağu 2006
Mesajlar
147
Puanları
1
Yaş
35
Konum
Tekirdağ Çerkezköy
slm arkadaşalar vize sınavında hocanın sorduğu soruları tarattırdım acaba cevaplarını yapıp taratıp atabilecek arkadaşımız varmı ?

taratıp linke koydum vakti olan arkadaş bakarsa sevinirim
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Sen ne olacaksın mezun olunca?
 
istanbul üniversitesi tekniker olacağız allahın izniyle :D zormu sorular :D
 
o kadar kolayki kalem bile oynatmama gerek yok diyorsun yani laf ebeliği yapmana gerek yok yapamıyorsan ben bi kaçını yaptım zaten
 

Ben soruların kolaylığı ya da zorluğu ile ilgili bir şey dedim mi?

Açıp bakmadım bile.

Sizin gibi o kadar çok insan gördüm ki bu ülkede armut piş ağzıma düş mantalitesi yürüten bakma gereğide duymuyorum. Okullar sana balık vermez. Balık nasıl tutulur onu gösterir. Sende gelmiş burada, balık tutulacak biri benim yerime tutuversin heyoooo diyorsun.

Ben senin yerinde olsam sırf o soruların cevaplarını öğrenebilmek için (Kendi başıma) gecelerimi gündüz ederdim. Ben öyle yaptım. Bu ülkede mesleğinin gerçekten hakkını veren herkes öyle yaptı.

Bu yüzden "olma" dedim.

Eleştirim biraz ağır olabilir ama kusura bakmayacaksın. Senin gibiler o kadar çok ki mühendis, tekniker vs. gibilerin emri altında olupta okuldan sıfır bilgi ile çıkıp ahkam kestiklerinde gerçekten hakkı yenilen işçiler teknisyenler kusura bakamıyorlar.
 
arkadaşım sen görmüşsün öyle armut piş ağzıma düş diyen ben o soruları sadece kendim için paylaşmadım cevaplarınıda yapıyorum zaten sadece başka bi görüş açısından çözebilecek birisi varsa bi fikir olması açısından paylaştım hem soru zaten başlı başına zaten olayın tamamen bi özüdür belki saatlerce ders anlatıp konuşabilirsin ama bunu soru mantığına yatırdığında aslında anlattığın derste neyin ne olduğunu soruda görürsün ve soru çözüldükçe tecrübe olur bu güne kadar kimsenin bilgisine güvenipde direk o kişiden alıntı yapıp sınava girmedim ben sadece soruları yorumlama şekillerini görmek istediğimden yazdım acaba başka bi yorum tarzından soruya yaklaşan varmı ?? anlatabildiysem sevinirim

sen diyorsun ki soru sorma ama bilgiye ulaş eğer bi konu hakkında ilgimiz olmasaydı onuda yapmazdık heralde oturup soruları tek tek yazıp taratıp burada paylaştığımıza göre demekki birşeylerin peşinde koşturuyoz !!

ben en ilgisiz arkadaşlarımdan en ilgili olanlarına varıncaya kadar bilgimi saklamam paylaşırım he bu onun işine yarar yada yaramaz o onun bileceği iş bilgi paylaştıkça çoğalır sen ben bilgimi paylaşmam diyorsan o bilginin sende olduğunu sadece sen bilirsin kimse bilmez!

merhaba hangi okulda okuyorsun ?

sen hangi okuldasın ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
slm arkadaşalar vize sınavında hocanın sorduğu soruları tarattırdım acaba cevaplarını yapıp taratıp atabilecek arkadaşımız varmı ?

taratıp linke koydum vakti olan arkadaş bakarsa sevinirim

soru çözüldükçe tecrübe olur bu güne kadar kimsenin bilgisine güvenipde direk o kişiden alıntı yapıp sınava girmedim ben sadece soruları yorumlama şekillerini görmek istediğimden yazdım acaba başka bi yorum tarzından soruya yaklaşan varmı ?? anlatabildiysem sevinirim


O zaman bu şekilde belirteceksin. Ben buradan baktığımda karşımda hocanın sorduğu soruları direkt paslayan bir kişilik görüyorum.

bilgi paylaştıkça çoğalır sen ben bilgimi paylaşmam diyorsan o bilginin sende olduğunu sadece sen bilirsin kimse bilmez!

Ben 2006'dan beri buraya üyeyim ve aynı tarihten beri yöneticilik görevi yürütüyorum. Eğer 651 ve bir o kadarda güncelleme esnasında silinen mesajımın tamamını inceleyerek olursan buranın zaten bunun için var olduğunu anlarsın.

Ama senin yönteminle değil. Emin ol!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,296
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst