Beerkk
Üye
veri okuma yazma işi tamam abi ama access'e veri yazdırmak istiyorum orda ki uygulamada var ama ben am olarak yapamadım onu sen öyle bir uygulama yaptın mınetttin
veri okuma yazma işi tamam abi ama access'e veri yazdırmak istiyorum orda ki uygulamada var ama ben am olarak yapamadım onu sen öyle bir uygulama yaptın mınetttin
veri yazma okuma şini halletim fakat excele veri yazıp onu aynı zamanda ekrandan okuma işini çözemedim bu uygulamanın devamında yapıyor faka ben hatalar aldım siz onu yapmış mıydınıznetttin
exele alman için veri tabanı kurman lazım sql yada başka bir veri tabanı
önce sqle tacaksın ordan ne yapacaksan yapacaksın. yani şimdi oluşturduğun tah clasıı aynı zamanda visualde sql qry yapacan o sqle yazacak. sonra ordan çekecen. yani database olmadan olurmu bilmiyorum
[/QUOTEGencay yıldız var. vsharp sql anlayıyor. iyide anlatıuor]
onun çalışmasını yapıyorum şimdi abi zaten onu da yapınca bir daha başka bir şeye gerek kalmıyorexele alman için veri tabanı kurman lazım sql yada başka bir veri tabanı
önce sqle tacaksın ordan ne yapacaksan yapacaksın. yani şimdi oluşturduğun tah clasıı aynı zamanda visualde sql qry yapacan o sqle yazacak. sonra ordan çekecen. yani database olmadan olurmu bilmiyorum
kolay gelsinonun çalışmasını yapıyorum şimdi abi zaten onu da yapınca bir daha başka bir şeye gerek kalmıyor