Visual Basic ile kare dalga pals üreten bir sistemi kontrol etmek

selnet

Üye
Katılım
23 Eki 2008
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
Selam
Arkadaşlar VisualBasic arayüzünü kullanarak bir pic vasıtası ile 5v luk kare dalga (pals) üretmek istiyorum yardımcı olan olursa sevinirim .Teşekkürler
 
Kardeşim pic olarak hangi pici kullanacaksın visual basic ile kare dalga üretirken değişken bir sayıda mı üreteceksin yoksa sabit bir sayıda olacak da isteyince üretip isteyince durduracaksın ? ayrıca pici hangi dil ile programlayacaksın ?
Ben size bu konuda pic için proton basic öneririm visual basicde ise kontrol etme mantığınızı bilmediğim için kesin bişey söyleyemeyeceğim ama seri port kullanacak isen mscomm32.ocx dosyasını kullanman icap edecek ki en kolay kullanabileceğin port bence seri porttur.
Örneğin command1 butonu ile kare dalga üretmeyi başlatacak ve command2 ile de durduracak olan bir proje mi daha açık yazmanızda fayda olduğunu düşünüyorum kolay gelsin ...
 
Merhaba arkadaşlar, Has_Artvin_li arkadaşım benim içinde böyle bir program gerekli fakat istediğim program; G-CODE dediğimiz eksen kontrol sisteminde kullanılan kodları okuyup porttan bu kodlamaya göre çıkış verebilecek bir program yapmak istiyorum, yani kısacası mach3 türü bir eksen kontrol programı, bu konu hakkında bilgin var mı?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,291
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst