Visio programı?

valla arakdaşlar ben bu programı ünüversitede kullandım çok güzek kendi sembollerinizde oluştur biliyorsunuz kullanışlı bir program
 
bitirme tezimdeki çizimlerimi bu programda yapmıştım, gerçekten çok basit ve başarılı bi program...
 
ya visio 2007 de kendi sembollerimizi nasıl oluşturutoruz bilen varmı acaba teşekkürler
 
Eklentide kardeşimin kurduğu bir mandalin saratma tesisinin projesi var yaklaşık 15 sayfa kadar. O tesisi kurdu bende yaptıklarının projesini çizdim. Göze de hitap eden çizimler insana zevk veriyor. Burada asıl belirtmek istediğim benim gibi ingilizce bilmeyen birinin belki de programın %10 özelliğini dahi kullanmasını bilmeden bu program ile yaptığı çizimleri sizlere göstermektir. Bunun gibi daha birçok çizimim var. Kumanda devresinde benim uluşturduğum hazır devre elemanlarını özellikle silmiyorum size bir fikir vermesi için.
Programı nereden bulacağım diyen arkadaşlar için artık microsoft sitesinden dahi deneme sürümünü indirebilirsiniz. Zaten ofis eklentisi olduktan sonra bollaşır sanırım.
Pojenin tamamını yüklüyemiyorum sitede yer yokmuş 4 tane 0,6 ile 0,99 MB arası zip dosya yapmıştım. Örnek 4 sayfa gönderiyorum.

Teşekkürler, AutoCAD e alıştıktan sonra Visio ya geçmek pek kolay olmayacak, programı biraz inceledim, özellikle AutoCad in mouse ile serbest zoom ve çizim kolaylığı bu programda yok, daha çok Word sayfasında çizim yapmaya benziyo... Özellikle otomatik Klemens ve kablo numaralandırması yapabiliyorsa düşünülebilir...Alışmak lazım...
 
özellikle elektrik projesi için düşünüyosan eplan caddy vb. kullanmanı tavsiye ederim. viso o tür beklentilerini karşılamayabilir. kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
arkadaşlar visio 2007 ile çizdiğim proğramı visio 2003 ve altı sürümlerde nasıl açarız. yardımcı olabilir misiniz
 
Bende visio'yu bir program olarak seviyorum. Fakat alternatif programlarında olduğunu belirtmek isterim... Bunlardan en iyi iki tanesini arkadaşlar ile paylaşayayim.

Birinci program open source tabanlı Dia, bu program GTk kütüphanelerini kullanılır. linux programi olduğundan dolayi. Windows'unuza bu kütüphaneleri kurmasında sakınca yoktur. Akış şemalarından, sayısal devrelere kadar, ağ diagramlarına kadar her şeyi oluşturabilirsiniz. Türkçe ve kolay kullanışlıdır boyutu azdır. Buna rağmen yaptıkları fazladır. Çalışmalarınızı kaydettikten sonra istediginiz imaj türüne export etmenizi sağlar.

Dia resmi download sitesi

Download Dia for Windows now - it's free

Direk download için Browse dia Win32 Installer Files on SourceForge.net

2. tavsiye programim ise sadece ağ diagramlari ile ugraşacak arkadaşlar içindir

LAN FLOW 30 gün deneme sürümünü kurabilirsiniz.

http://www.pacestar.com/lanflow/lftrial.exe

Buradan indirebilirsiniz.
 
Bu arada arkadaşlar Bana visio ile ilgili ağ şekilleri lazim nerden bulabilirim ? Rack kabinet, cisco vb.
 
visio ile ilgili döküman paylaşacak varmı aranızda ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst