Vestel NT 465 tamir görü ama hala soğutmuyor Acil yardım.

Katılım
18 Eyl 2012
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
48
Merhabalar Vestel buzdolabımın dondurucu bölmesi ve alt bölmesi soğutmamaya başlamıştı ( buzluktaki ürünler donmuyor ama soğuk kalıyor). Bir usta çağırdık Kondenser fanının ve Ekovatın bozulduğunu söyleyip değişimini yaptı.Buna rağmen Buzdolabında iki gün hiçbirşey değişmedi (sadece çalışma sesi azaldı).sonra birden normale döndü ve çok güzel çalıştı ancak oda iki gün sürdü. Usta neyazıkki problemli biri çıktı sorunu bildirdiğimiz halde hala geri uğramadı. (parasını da almadı 350tl istemişti). Arızalı olduğunu söylediği parçaları değiştirirken tıkanıklık olduğunu zorla açtığını söylemişti. Şimdi eski parçaların arızalı olduğundan da şüpeleniyorum ben dolap hala soğutmuyor dondurmuyor Sorun sizce ne olabilir, sonlandırıcımı, timermı, tıkanıklıkmı anlamadım gitti...
Yeni buzdolabı fiyatları malum bu işte becerebildiğim kadarıyla bana kalmış görünüyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba. Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
kurcalanmış bir ürünü incelemeden şusu vardır busu vardır demek çok güç. bir buzdolabının yapabileceği her arıza sizin üründe de olabilir. incelemek gerekiyor.
 
kurcalanmış diye tabir ettiğiniz durumu zaten belirttim kompresör ve kondenser fanı değişti, gazı basıldı dolap devreye alındı. Bugün Kapak swicine basılı tutup iç fanın çalışıp çalışmadığını kontrol ettim fan çalışıyor ve üflediğinde çok güzel soğuk hava üflüyor.
 
Buzdolabı Hakkın Rahmetine kavuşmuştur... sayın Admin konu silinebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,160
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst