Vestel Eko NF450 Üst Bölüm Dondurmuyor?

kaanrevan

Üye
Katılım
16 Şub 2009
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
39
Öncelikle bu konuda hiçbir uzmanlığım yok onu belirtmek isterim. Annemin buzdolabı 2.yılında arıza verdi. Servisten gelmişlerdi, garantisi olduğu halde para istemişler, birşeyler değiştirip düzeltip gitmişler. Ancak o zaman arkadan plastik bir boru gibi birşey değiştirip gitmişlerdi.

Aynı sorunu şimdi yine yapıyor. Bu dolap sanıyorum 400 lt. Ve Nofrost 97 lt lik bölümde sıkıntı yaşıyoruz. Normalde buz kasetlerini içeri atalı 5 saat oldu ama hala donmamış. Hatta bu 97 lt lik kısmı biraz doldurursak içerideki donmuş olanlar bile çözünmeye başlıyor.

Az önce dondurma aldım, getirdim koydum ve yarım saat sonra dondurma çözünmüş. Bunun böyle olmaması lazım değil mi? Acaba yaptığımız yanlış birşey mi var? Dolabı kullanmayı mı bilmiyoruz yoksa dolapta bir sıkıntı mı var? Bu konuda tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

Evet şuan biraz dolu. Ama boşken de annem dondurmadığını söylüyor. Hatta Arçelik derin dondurucuda dondurup, Vestele alıp o şekilde dondurduğunu söylüyor. Ben kullanmadığım için çok gözlemleyemedim açıkcası.

http://prntscr.com/tmsiz7
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst