Vakum Tabla

Bu tuvalet bölmesi(kompakt levha) vakum tabla için uygun mu? Gerçi kesimde köşelerde filan çatlamalar oluyor.Bir delrin gibi değil. Ama delrinde esnek..
 
Sanırım öyle.
Bu kompaktlardan parça filan elime 18mm geçti. Bakalım bir yerlerde kulanırız artık.
 
Bu kadar zamandır kimse denememiş:)
 
Merak etmeyin. Orada gördüğüm makinalar ile ilgili izlenimlerimi de aktaracağım.
Mesela sizce sürekli aktif kullanılan bir yürüyen merdiven ne sıklıkta bozulur? Ne sıklıkta bozulursa normal karşılanır?

Japon amcalardan stabil makina nasıl tasarlanır dersi almak lazım. Arabistan'dan çıkardığım teknik sonuç bu. :)
Klimaları son limitinde kullanıldığı halde(bizimkilerin 10 katı seviyede) hiç mi bozulmaz?
Yüzlerce kişinin hunharca kullandığı asansör, yaşı dolayısıyla kullanmayı bilmediğinden sürekli bastığı butonlar hiç mi bozulmaz?
Toyota otobüsler hiç mi bozulmaz?
Milyon insan taşıyan yürüyen merdiven hiç mi bozulmaz?

Vallahi bozulmuyor. Hem de o sıcak şartlarına rağmen. Sanırım makina konusunda ders almamız gereken ülke Almanya veya İtalya değil Japonya olmalı...
 
  • Beğen
Tepkiler: huh
bozuluyordur ama sen görmuyorsundur :)
olağanüstü birçok şey gördüm umrede ben... 2012 de gitmiştim...
 
Elbet bozuluyordur. Ama 40 gün, herhalde 8 milyon insan arasında. Hemen hemen her gün aynı yeri, aynı yolu mesken tutmuş biri olarak pek arıza olayına rastlamadım. Elbette yolda kalmış otobüs gördüm. Hatta bindiğim bir otobüs yolda kaldı. Ama neden? Benzin bitmiş:)

Şu geldiğimden sonraki sürede bile(2 hafta) ülkemizde çok meşhur olan asansör markasının asansörü gözümün önünde 2 sefer arıza verdi. Amerikan malı. Herkes bilir.

40 gün mitsubishi asansörde seviye ayarı bile gerekmedi. Birçok bakımdan sorumlu adamla da konuştum. Hiç bozulmuyor mu diye sorunca şaşkın halde baktılar. Neden bozulsun ki? diye cevap aldım hepsinden. Yani bir müdahale olmadıkça neden bozulsun ki kafasındaydı hepsi. Zaten tamir edecek adam sanırım yok. Öyle çekiçle filan girişiyorlar tamir için. İşin ustası felan değiller. Ama yine de işler tıkırında, makinalar şıkır şıkır çalışıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,151
Mesajlar
915,483
Kullanıcılar
449,894
Son üye
Mehmet Denizz

Yeni konular

Geri
Üst