Vacon motor sürücü hata

4 hp motor normalde 8 amper akım ceker. Sıkısma var ise gerilim düşüyor cıhaz korumaya geciyor olabilir. Arıza kodunun el kıtabındaki karsılıgına bakmak gerek.
hocam arıza kodu el kitabında yok motor 140 metrede buna bağlı olarak yüksek akım çekermi?daha önceleride aynı derinlikteydi ve kullanabiliyordum.Sürücü 4 kw aceba akımı 10 ampere sınırlasam motor voltajı yükselirmi?veya akımı sınırlamanın motora zararı olurmu ?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Siz bu arada, gunes enerjisi geriliminde sorun varsa baktırın.
Arıza kodu neyse servıse onu da bildirin. Generattörde calısıp, gunesde calısmaması arızayı o tarafa göruruyor gibi.
 
Siz bu arada, gunes enerjisi geriliminde sorun varsa baktırın.
Arıza kodu neyse servıse onu da bildirin. Generattörde calısıp, gunesde calısmaması arızayı o tarafa göruruyor gibi.
güneş paneli tesisatını komple baştan yaptırdım.bu arada jeneratörden elektriği sürücü aracılığla değil pompaya doğrudan verdim çalıştı. Yardımlarınız için teşekkürler. yarın akımı sınırlandırarak deneyeceğim olmazsa danfosla irtibat kurmaya çalışacağım odan olmazsa mecbur yeni sürücü alacağım.teknik servisi uzun bir süre gelemeyeceğini söylüyor
 
Ustam DC voltajın 800V değerine ulaştığında sürücü arızaya geçiyor, bu durum ya giriş voltajın sürücünün giriş voltaj değerinin üzerine çıkıyor, yada sisteminde çok fazla harmonik problemin var.
Birisi yazmış vacon beladır diye bunun vacon ile alakası yok, yaklaşık 11 senedir vacon kullanıyoruz ve yaklaşık 24 bin vacon sürücü devrede çalışıyor.
Videodaki sorunu zaman zaman bizde yaşadık, hava kompresörü imalatı yapmaktayız 0,75kw ile 500kw arası güçler kullandık şimdiye kadar.
Bizim genelde döküm ocaklarında indiksiyon ocakları çok fazla harmonik basıyor sisteme, sürücü bu harmonikten etkilenip sorun çıkarıyor güneş paneli sisteminizde kullandığınız sinüs inverterde dengesiz bir harmonik olabilir bunu kontrol edin birde sürücü girişine AC ŞOK trafosu ve filtre eklemeyi deneyin.

Daha fazla detay için aşağıdaki numara ile irtibata geçin derim
Danfoss/Vacon TR Tel:(0216) 600 50 50 buradan destek alabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst