VİESSMAN KOMBİ BASINÇ YÜKSELMESİ

TOPRAK2000

Üye
Katılım
5 Şub 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
43
3 senelik Vitopend 100 kombime 1 ay önce Bakım yaptırdım. Bakımdan sonra basınç sürekli artmaya başladı. Sağolsun servis çok ilgilendi fakat sorunum halen halledilmedi. Doldurma musluğu diye düşündük eski musluk zor çalıştığı için wd 40 sıktık ama sıkmaz olaydık her yer yağlandı daha sonra musluğu çıkma bir muslukla değiştik fakat sorun yine hallolmadı. servisci arkadaş 1. musluk 2. eşanjör 3. gen.tankı diyor. fakat parçaların hiç biri dışarıda yok. Eşanjör ve genleşme tankının başka muadilini bulabilirmiyim servis dışında temin edebileceğim yer varmı yada başka markanın parçası olabilirmi ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.
 
hocam senin su doldurma musluğun arızalı muadili var piyasada. birde genleşme tankına azot dolumu yapılması gerekiyor.
 
Su verırken kapatamıyorsan yada kapatıp su sesı gelıyorsa gırıs hattındakı vanayı kapat su alımı mecburen durucak. Kombı ısındıkca su basıncı yukselıyorsa o zaman tankda hava yoktur.
 
Su doldurma muslugu uc yilda cok fazla kullanilmayacagi icin sorun esanjorde olabilir. Cunki kullanim sicak suyu kullanildigi muddetce isi transferine maruz kaldigindan cok az bir delinme basinci devamli arttirir ve zamanla emniyet ventilinden disari bu basinci tahliye etmeye baslayacaktir.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,099
Mesajlar
914,960
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst