uzaktan kumandalı garaj kapısı

kardeş ara beni sana yardımcı olurum.daha önce rf ile çalıştım.izlesene.com da rf var.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşım deniz elektronik ürünlerini kullandım gayet kullanışlı hem desteğide iyi çift kanallı seti 30 40 tl civarı bir şey
 
yanlışmı duşunuyorum bılmıyorum ama yorumları okudum çoğunluk hazır devrelerden yana tanınmış piyasada reklamını yapmış cihazlardan yana gençler alınmayın ama doğru bu soyleyeceklerım maalesef benım yaş 56 bu yaşta daha argeden yenı tasarımlardan yanayım neden ufka dar açıdan bakıyoruzkı dunya gunden gune değışıyor her gun yenı tasarım buluşlar olurken bız kalıplaşmış teknolojıden yanayız bır basıt örnek vereceğım su depolarını kontrol eden telsizlı sistemde ben 6 adet alkalın pil ile 6 ay hızmet verecek sistem gelıştırdım arızaya gıttığım aynı eskı sistemlerde enaz 40-50 watt solar panel kullanılmış ben bunu 2 watt a duşurdum bunu neden yazdım ukalalık yaptığımı duşunen arkadaşlar olacaktır ama olsun ben 56 yaşında bunu duşunup yapabılıyorsam genç meslektaşlarım bu benım yaptığımın kat kat daha ıyısını yapmalarını beklerım inşallah bu sitemlerım e ınat bırkaç arkadaşımız ufka dar açıdan bakmayıp guzel guzel projeler yapacaklardır bır şey daha ıtıraf edeyım kontrolkalemı yonetımıne kusmuştum yazmıyacağım demıştım ama duramadım yıne devam edıyorum bır ata sözu inek dağa kusmuş dağın haberı olmamış mısalı :)
 
emeğinize sağlık arkadaşlar
 
merhaba. nees marka bir kapıda programlama veya reset yapmak istiyorum. ancak firma kapanmış. kartı açtığımda model sesamo LIB 0600 7309 ver=1,24 yazıyor. ancak nette bununla ilgili hiç bir kaynak yok. yardımcı olabilir misiniz?
 
merhaba. nees marka bir kapıda programlama veya reset yapmak istiyorum. ancak firma kapanmış. kartı açtığımda model sesamo LIB 0600 7309 ver=1,24 yazıyor. ancak nette bununla ilgili hiç bir kaynak yok. yardımcı olabilir misiniz?

otomatik fotoselli kapı, yada SESAMO kapı tam olarak ne yapmak istiyorsunuz..?
 
merhaba yukarda bır yorumum daha var o yorumu yazdıktan sonrakı araştırmalarım teknolojiyi güncel takip etmek gerektığını anlamış oldum bende otopark site kapisı veya garaj kapısı için gsm modullu kontör harcamadan sadece tanıdığı numaralara kapiyı açan bır sistem geliştırdım ama teknoloji daha yenı ımkanlar sağliyor benım sistemın papucunu dama atan sistem RFİD sensorlu kapı kumanda benım sistemden ustun bır ata sözü var yiğidi öldür ama hakkını yeme şimdı bende bu RFİD sensorler hakkında araştırma yapıp proje yapacağim uygulama alanı çok geniş burada yazmamdaki amaç gençlerede bır çağrışım yapar duşuncesıyle yazdım
 
arkadaşlar herkese selamlar mevcut garaj kapısını uzaktan kumandalı sisteme dönüştüreceğim
sizlerin tavsiye ettiği bir alıcı cerici set kiti var mımarka model fiyat aralığı nedir? ayrıca emniyet amaçlı kapı arasına çocuk hayvan sıkışmaması için foteselli sensör koymam gerekiyor bu ürünün hazır kiti varmı ?bu konuda sizlerden teknik destek istiyorum
selamlar

 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst