uzaktan kumandalı garaj kapısı

Arkadaşım, sorun istemiyorsan life ve white rose hiç düşünme. Tüm dünyada kabul edilmiş ve tek işi otomatik kapı motorları olan Nice markasını tercih et. Her yerde bayileri var. Piyasanın tartışmasız en kalitelisi.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
bayisi olduğum için söylemiyorum ama NİCE gerçekten en kalitelisi, yerli üreticiye destek şart ancak whiterose problemli.. tabi ürünün italyan olmasıda kaliteli olduğu anlamına gelmez, italyanlarında bir sürü süprüntü ürünü var life, daspi vs. bu ürünlerde problem konusunda whiterose'la kapışır..
 
GENIUS
Dünya Markası GENIUS kapınızda.. - ELEKSAN Ana Sayfa
bu firmaya bakıp incelemenizi tavsiye ederim fiyatları hem iyi hemde kaliteli yaklaşık 5 seneden beri bu firmanın ürünlerini kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım ...
whiterose(akgüller) gelince hiç konuşmaya ve de tartışmaya gerek yok tek kelimeyle rezillik...
 
bana kalırsa kendin yapmaya çalışma hazır kitler var
ve en adisi bile 3 yıldan önce sorun çıkarmıyor
tabiki kapının ağırlığı ve açılıp kapanma sayısı çok önemli bana kalırsa
ucuz bir marka kullan
 
bana kalırsa kendin yapmaya çalışma hazır kitler var
ve en adisi bile 3 yıldan önce sorun çıkarmıyor
tabiki kapının ağırlığı ve açılıp kapanma sayısı çok önemli bana kalırsa
ucuz bir marka kullan

ucuz marka al da 3 ayda bir arıza yapsın , sonra kafayı ye :D
 
arkadaşlar herkese selamlar mevcut garaj kapısını uzaktan kumandalı sisteme dönüştüreceğim
sizlerin tavsiye ettiği bir alıcı cerici set kiti var mımarka model fiyat aralığı nedir? ayrıca emniyet amaçlı kapı arasına çocuk hayvan sıkışmaması için foteselli sensör koymam gerekiyor bu ürünün hazır kiti varmı ?bu konuda sizlerden teknik destek istiyorum
selamlar

evet fotosel sönsörü ve alıcı var
 
Herkese selam,
Asagida verdigim linkteki urun icin fikirlerinizi alabilirmiyim ? ( Kalite- fiyat )

otomatik kapi

tesekkurler..
 
Kesinlikle katılıyorum yerli üreticileri desteklemek lazım , fakat yerli üreticilerinde kendilerine biraz çeki düzen vermeleri lazım. 6-7 senedir bu işin içindeyim , söylediğiniz firmanın uzun süre distribütörlüğünü yaptım. Sürekli arızalanan elektronik kartlar , redüktörler , yetersiz teknik destek , kesinlikle olmayan garanti , ve kafadan sallama 10 yıl parça bulundurma garantisi, ... 2 sene önce aldığım malzemenin şu an yedek parçası yok kendin yaptır demeleri gibi... Üstelik kesinlikle bayilik sistemleri yoktur , çoğu zaman kendileri de bayi ile rekabete girerek daha düşük fiyatlarla son kullanıcılardan işi alır. Lifeguard dediğiniz markayı düzeltiyorum , Aslı Life 'tır. Yanakayar serilerinin modeli Acer , doksan derece kapı motorları serilerinin modeli OPTIMO ve tavana açılır kapı motorları modeli PROBO 'dur. Life dediğiniz firmanın elinden başka ithalatçılara geçmiştir ve bir süre sonra yanayakar motorlarda yürüme problemi (sargının ataleti) yüzünden piyasada silinmiş gibi birşeydir. Dediğiniz firma Life motorların birebir aynı kopyasını yapsa da , yinede kalitede dediğiniz gibi hiç başarılı olamamıştır. Kumanda ve fotosel sensör (bir zamanlar kontal sensörlerde de röle yapışık kalması problemi vardı) kullanılabilir.

Bft marka italyandır , ürünlerinin çoğu iyidir. (sectional kapı sistemleri motorları encoderli olmalarından dolayı coğu zaman montajdan sonra sorun çıkarır.) Birde bir türlü anlam veremediğim 600 kg 'lık motorların çıkış dişlilerini değiştirerek 800 kg yapmaları ... motor aynı , redüktör aynı , sistem birden bire 800 kglık oluyor , hiçte mantıklı değil...

Bunları neden söylüyorum ? Keşke yerli üreticiler düzgün çalışsalardı da , bizlerde yabancılara para kazandırmak zorunda kalmasaydık ... O yüzden siz iyi araştırın.

aynen katılıyorum..
 
udea nın ürünlerini kullandım vede kullanıyorum tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,147
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Geri
Üst