Uzak mesafe kamera

selmanla1

Üye
Katılım
29 Ara 2009
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
44
bir okula 15 adet kamera takacağım.fakat şöyle bir sorunum var.okula ait 2 tane bina var.kamera kayıt cihazı 1.binada olacak.kameralar 2.binada olacak.2 bina arası mesafe 130 metre.nasıl bir sistem yapmalıyım.ben kamera kayıt cihazına poe switch bağlayıp 3 adet ethernet kablosunu 2.binaya götürüp oradaki poe switche bağlasam ve buradan ip kaneralara dağıtım yapsam olur mu.sıkıntı yaşarmıyım.
 
Kablosuz görüntü aktarım sistemi kullan.
Daha basit olur.
 
ıp kamera kullan uzak mesafe aralar switch kullan gorntun kalıteli ayrıca uzun omurlu olur
 
130 metre tek kablo gidecek ona switch bağlayacağım. 16 kamera sıkıntı çıkarırmı
 
normal şartlarda 80 metre kalıteli oluyo kablon iyi kaliteli ise olabilir cat6 kullandım ben 100 metre bi sıkıntı olöadı gayet de guzel kablo kalıtesi çok önemli
 
100m mesafe bittiğinde cat 6 için ya ara switch kullanılmalı ya da sinyal güçlendirici (poe- extendar) (cat6 dan veri alan Kameralar için özellikle)
 
usta yapabiliyorsan kablosuz aktarıcı kullan kameralardan gelip kayıt cihazına giden kısımda. kameranın kurulacağı binada poe switch kullanabilirsin max 50mt her kamera için üstünde poe exender kullan yoksa kameralarda kopma gece görüş sorunu veya hiç ağda bulunmama gibi sorunlar yaşayabilirsin.cat6 için ful bakır kablo kullanmanı tavsiye ederim
 
Poe switchden kayıt cihazına fiber çekmeniz daha kaliteli sonuç verecektir.
 
Kullandığınız poe switch kalitesine göre mesafe değişiklik gösterir. İlk başta awg si yüksek bir Cat6 kablo kullanmanız gerekir. Sec-on poe switch ile 180 mt. den görüntü aldım yaklaşık 2 senedir çalışıyor bir patates deposunda.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst