Uygun destekli mil, rulman nereden alabilirim ?

EmreAKTAS

Üye
Katılım
16 Mar 2012
Mesajlar
84
Puanları
1
arakdaşlar abilerim uygun destekli mil liner rulman gibi malzemeleri nereden alabilirim şu ana kadar araştırdığım en uygun site ahin Rulman, lineer rulman, lineer kzak, vidal mil somun, kramayer dili, triger kasnak, triger kay, poliretan yuvarlak kay, lineer rulmanlar, lineer rulman fiyat, lineer rulman fiyatlar, lineer rulman bayrampaa, lineer rulman istanbul, lineer kzaklar önere bileceğiniz bi yer varmı ?
 
Selamun Aleyküm
Sayın Emre Aktaş; rulmancılarda satıldığını ve sanayi bölgesi olmasa da birçok rulmancıda bulunduğunu ve getirtebildiklerini biliyorsunuzdur. Konya merkezli BLYA MERKEZ nk bizimle Daha Fazla Yol Alacaksnz ---------------------------------------------------------------------- Aks Rulmanlar, anzman Rulmanlar, Eksantrik Gergi Rulmazlar(Triger Gergi Rulmanlar), Vantilatr Rulmanlar,Difarensiyel Rulmanlar, Mak diye bir yer olması lazım ama bu işlerde pek aktif değil daha çok otomotiv üzerine.

Türk Entljansiyası, mekanik zeka yöntemleri gibi konuların mevzu olduğu zamanlar olarak ne amaçlı kullandığınızı öğrenmek istedim. Özel bir proje için de düşünebilirsiniz, belki satışını belki de bariz bir soruna çözüm olarak düşünürsünüz. Daha düşük hasasiyetlerle üretilen sistemler de olabildiğinden belki seri imalat yapmak isteyenlere fırsat olur. Daha önce bu sitede plastik ve delrin gibi malzemelerden somun yapım resimleri yayınlanmıştı. Somunların plastik kalıpları yapılarak kaliteli plastik malzmelerden üretilmeleri de bazı yerlere uygun düşebilir. Tabi tartışma konusu olabilen birçok mevzu vardır: Step motorların, servo motorların kabul edilebilir bir düşük hassasiyette üretilememeleri için de bir sebep yok.

Başarılar dileriz.
 
kullanama amacım başta hobi olarak daha sonra seri olarak alabilirim fakat verdiğiniz linkte dediğiniz gibi daha çok otomotiv üzerine. başka satış yapan bildiğiniz bi yer varmı ?
 
Teşekür ederim cnc araçtırma fakat verdiğiniz linklerde destekli mil göremedim :S parçaları ayrı ayrı sipariş geçşem yine kargo parasyla aynıya gelir die düşünüyorum
 
Aracı satıcılar pahalı olur. İthalatçı daha uygun oluyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,244
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst