Uygulamalı simulatör yok mu?

mith

Üye
Katılım
6 Eyl 2006
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar,
Merak ediyorum, motorlar, sensonrler, tanklar vs. eklenip çıkarılabilen, sonra bu aparatlar üzerinden kablo bağlantılarının tanımlanabileceği plc simülatörü yokmudur? Yani sadece plc değil, aparatlarıda ekleyip çıkarabileceğimiz bir simülatör. Tabii ki hazır kurulu ve çıkışları tanımlanmış bir sistem için plc yi kendimizin programlamaya çalıştığı bir simülatörde bu sorumun içinderir..
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Beyler s7 trainer, şimdi indirdim, fakat loader ile açmama rağmen demo versiyon diyor ve plcsim ile bağlantı kurduramıyorum. Acaba kaçırdığım bir noktamı var?
 
S7trainer programının linkini buraya da kopyalarsanız çok sevinirim MİTH.
 
aslında bunun üzerinde çalışılabilir belkide cıkmıstır 3 yıl geçmiş mesajın üzerinden:)aslında delta yeni bir sürüm çıkarmıs ama çözmeye çalışıyorumbakalım
 
Son düzenleme:
deltanın similasyonunu mu merak ediyorsunuz ? isteyene bilgi verebilirim
 
peki simulasyon nasıl çalişiyor kısaca acıklayabilirmisin bize bu programla neler yapabiliriz
 
Kablo bağlantıları hariç, varolan simulator ile ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Motor, tank (burada sensörler, aktuatorlerin kastedildiğini düşünüyorum ki onlar da ya basit birer dijital I/O ya da analog I/O olacaktır) vb. bağlantısı konusunda detaylı bilgiler PDF dosyaları olarak ortalıkta dolaşmaktadır zaten.
 
deltanın sitesinde kendi örnekleri ve bir çok döküman var
oradan faydalanılabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,860
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst