Uydur kablosundan gelen sınyalı cat5 veya cat6 ya cevırme

enginy

Üye
Katılım
5 Kas 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
46
Merhaba, uydu kablosu uzerinden gelen zayif akimi bir aparat araciligi ile cat5 e dönüştürmek mümkün müdür?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
dönüştürmekten kastınız cat5 ile sinyali taşımak mı yoksa ucunda rj45 çakılı olan bir kabloyla bilgisayar vs. ile bağlantı kurmak mı?
 
Selamlar,malum her evde her odada uydu çıkışları vardır.Biz fiber internet kurulumları yapıyoruz.2 cihaz kullanıyoruz.Biri fiber kablodan gelen ışıgı elektrik sinyaline çevirip cat6 ile modeme veriyor.Diğeri de modem.Ev sahipleri genelde evin içinde sıva üzeri kablo istemiyorlar.Ben de fiber kabloyu evin girişindeki uydu boatına kadar çekip ışığı elektrik sinyaline çeviren cihazı da oraya monte ettikten sonra uydu kablosunun ucuna bir aparatla uydu girişi olan her odaya modemi koymayı düşünüyorum..Yani bana bir ucu rg6 diğer ucu cat 5 6 olan splitter tarzı bir şey lazım.
 
Fiberi rg6 ya ceviriyorsunuz odanın icindede rg6 yi cad 5 çevirip bilgisayardan internete girmek istiyorsunuz kablotv nin modemleri var rg6 giriyor cat5-6 yada kablosuz internete giriliyor ama siz ortak bağlantı yapmak istiyorsanız fiber odaya kadar çekip dönüştürmeniz lazım dönüştürücü çıkışından hem cat bağlantısı yapmalı hemde rg6 uyduda çalışmalı internette


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst