Uydular Kapatılırsa Ne Yaparız?

evet arkadaşlar.gerçeklerin birazına değinmişsiniz.ama geçta olsa şuanda bazı çalışmalar var.örneğin uçaktan atılan bir çeşit füzenin üzerinde çalışılıyor yazılım bölümünün muhafaza konilerini biz döktük.savaş uçaklarının yazılımındaki dost düşman ayırım kısmı çok önemliydi bildiğim kadarıyla onlar değiştirildi.aslında birsürü çalışma var ama açıklanmıyor emin olun.çok geç kalındı.g3 lerin tüm parçaları bizde yapılıyor.yeni silahlar üzerinde çalışmalar bitti.vs.vs.ancak biliyorsunuz antalyada heron mudur predator mudur bizim birlikleri saatlerce izlemiş düşürmemişiz.tanımsız uçaklar deposunu bizim topraklara bırakıyor kimsenin haberi yok.iran bile abd casus uçağını indirdi.bizim daha çok çalışmamız lazım çok
 
Hackerlar İçin Yeni Hedef Uydular / ON ALTI YILDIZ

Arkadaşlar, ve üsteki linktede anlaşılacağı üzere geçmişte gönderilen uydular, şimdiki tekniklerle ele geçiriliyor v.s, yani binlerce uydu risk içinde, buda uydunun sahiplerini kara kara düşürüyordur, yani yöntem var, biz teknoloji olarak geriyiz, haliyle bu topraklarda milletimiz hep bedel ödemiş, ödüyor ödeyecek, bu topraklarda herkesin gözü var o yüzden ilerlememiz lazım, kimsenin füzesinden uydusundan psikolojik olarak korkmamalıyız, zaten amaç korku psikolojisi oluşturup kaderi kabullendirmek, en son ırak savaşlarında bombanın anasını, ruslarda babasını deneyip medyaya servis etmişlerdi, amaç savaşmadan teslim olmaya zorlamak...bende size bir metafizik bir bilgi vereyim, kim bilir önümüzdeki sürede (yıllarda) , güneşte şimdiye kadar görülmemiş, çok kuvvetli bir patlama meydana gelir, etkisiyle dünyanın etrafındaki uyduların hepsi yörüngelerinden çıkarak çöpe dönüşür....o zaman şartlar eşitlenir...yani çalışmaya devam...yarınlar bizim...inşallah...
 
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün'ün dediği gibi; - "Tek bir şeye ihtiyacımız vardır çalışkan olmak" gittikçe tembeleşen yada temebeleştirilen bir toplum haline geldik.Ülkemize ve vatanımıza güvenimiz tamdır.Lakin diğer arkadaşlarımızında dediği gibi biraz geç kaldık.
 
ülkedeki çalışan teknik adamların refah seviyesi biraz düzeltilirse ve teknolojiye biraz önem verilirde yurtdışından bitmiş ürün almaktan vazgeçilirse zincirleme olarak biçok şeyin düzeleceği kanaatindeyim.
 
Uydu demişken UYduda yayın yapan türksat kanalında sanırım türksat 3A uydusunun yapılışı fırlatılışı kontrolü üzerine beyazlar içinde kafasında boneli abimiz anlatıyor vay diyorum alınmış teknolojide olsa kontrol etmekte bir başarı diyalog un sonunda yürüngeden çıktığında napılıyor sorusuna belli başlı prosedürler var onlarla yapıyoruz olmazsa onlar özel şifreleri ile uydunun kontrolünü ellerine alıp düzeltip tekrar bize veriyolar Yıkıldım.
 
birileri Yeni iyileşen yaralarımıza Bıçak saplayıp kanatıyor. tekrar düzelmeye çalısıyorsun bu sefer Başka yerden vuruyor. Öyle değilmi ?
 
türksat tanıtım videolarını dinliyen varmı? televizyonda boş kanallarda video lar var nasil yapıldığı nasıl kontrol edıldığı hakkında arkadaşlar kendı memleketımızın muhendis ve teknisyenlerını niye küçümsuyoruz biz yerden yere vuruyoruz aselsan dunya devı amerıka ordusuna iletişim ve kamera cihazları satıyor amerıkadan F35 uçakları alacaktık vazgeçtık neden yazılımıda kendılerı verıp para kazanacaklardı bu sebepten dolayı anlaşma iptal edıldı demekkı yazılımı biz yazabılıyormuşuz yazılım alip şifre değiştırme işi eskıdendı komşumuz yunanistanla kardak krizinde hem yunanistan hem türkiyeden savaş üçakları kalkmadımı ne oldu amerıka üçakların yazılımına girdı üçaqklarımız egeye gonderdık akdenize gitti yunanistan üçaklarıda ayni hedefler kilitlenmış bunu duydum doğru olduğundan emin değılım emin olduğum şu ankı gerek silah gerek uçak tamami kendi kontrolumuz altında yanlız şu var türk milletı olarak yaptığımız işlerde çok benciliz ben yaparım ben bilirim baba piril piril genç bilimadami oğluna guveni yok kendimden örnek vereyım oğlum yazilim uzerıne beni geçtı yaptığı işlerde mantıklı ustunluğunu kabullenemıyorum kiskanıyorum :)tanindiğim çevredede oğlumla baba oğul değıl arkadaşim
 
bence bukadar karamsar olmamak lazım. çok güzel gelişmeler oluyor. pardus diye bir yazılım çıkardı tübitak hanginiz kullandınız cevap verebiliyormusun. sen türksün!!!!.bu kadar küçümsemiyelim ülkemizi ve bu ülke için çalışan yürekli mühendis ve sanayicilerimizi. youtubede bir video seyrettim gürcistan ordusu remi geçit yapıyor ne kadar silah varsa hepsi bizim üretimimiz. geç kalmadık biraz hızlanmamız lazım. ama yapacak bir şey yok bir yerden başlamak lazım.
 
Mesele sadece uydu silah vb değildir.Kurtuluş savaşı yıllarında çok mu silahımız vardı sanki?
Ama şimdi teknolojide önemli tabi.Ben bizde bu alt yapının olduğuna inanıyorum.Malatya da su ile çalışan araba yapan biri vardı(elektrolizle).Tam ilini hatırlamıyorum ama bir ilimizde de evinin tüm doğal gaz ihtiyacını hayvanlardan elde ettiği tezekle karşılayan biri vardı.(metan gazı ile) Yaw bunları geç mikroişlemciden robottan bahset dediğinizi duyuyorum.Mikroişlemcide sistem belli çoğu ülke bunu yapıyor.Tasarımı yap ucuz iş gücüne yaptır.(ÇİN e)
Robotik sistemlere gelince yazılımlara gelince ,git üniversiteye ver öğrenciye maddi desteği sen sadece isteğini söyle.Canavar gibi bilgili insanımız da var bizim.
Hem diyelim ki uyduları ele geçirdiler. TÜRKİYE sadece bu topraklarla sınırlı değildir.Bakmayın siz ,biz dünyanın her yerinde varız.YA ALLAH deyip nasıl 600 yıl refah içinde olmasını sağladıysak karıştırmaya da gücümüz vardır EVELALLAH.
 
evet geç kaldık birşeyler yapılmaya başlandı belki ama donanımsal olarak neler yapılıyor bilmiyorum.bir chip üretimimiz varmı en basitinden bir mikro kontrolcümüz? varsa burayada yazın. mesela olsa söyle bir işlemci dünyaya satsak adıda ottoman olsa güzel olmazmı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst