Uydudan gelen tek kablodan 2 televizyonu çalıştırmak mümkün müdür?

ozurhun

Üye
Katılım
23 Kas 2012
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
37
Değerli Arkadaşlar,

Ben bir sitede oturuyorum. Benim daireme uydudan tek bir kablo geliyor ve ben bu kablodan içinde dahili receiver bulunan lcd tv de izliyordum. 2. bir odama da tv aldım bununda dahili receiver var. Dışarıdan duyduğuma göre tek hattı 2 ye bölüp izlemek sıkıntılı olabilir deniyor. Bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
izlersin ama ikisini aynı anda diil


oturduğunuz sitede uydu merkezi sistem mi?
kendi uydunuz mu?
 
Multisviçten gelen tek kabloyu 2 receviere takıp kullanamazsın. Harici çanak bağlayıp TV'ye göndermen lazım. Çanağın varsa çift çıkışlı LNB takıp 2 adet koaksiyel kablo ile izleyebilirsin. Başka yol yok.
 
Gelen sinyal dijital sinyal bunu öylece elektrik hattı gibi ikiye bölemezsiniz,1. öneri Lnb Out özelliği olan bir recevir fakat anladığım kadarıyla dahili uydu alıcısı olan bir televizyonunuz var,bu televizyonlarda lnb out özelliği pek olmuyor,lnb out özelliği olursa ilk recevirin lnb out çıkışından diğer recevira çıkış alırsınız fakat aynı anda izlemede çok sıkıntı yaşarsınız aynı kanalı izleyemez parazite felan yol açarsınız 2. yol lnb değiştirir çift çıkışlı bir lnb alırsınız tabi bunun maliyeti ve eve ikinci bir kablo çekme maliyeti olur,anten santralide olsa arada bir kablo daha çekmeden maliyetsiz yolu yok birde 3 yol var fakat maliyetini bilmiyorum http://www.dikeyelektronik.com/8-kullanicili-unicable-kaskatli-multiswitch.html televizyonların unicable destekli olması dağıtım yapılan sitedeki sisteminde buna uygun olması lazım.Kolay gelsin.
 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst