Under Ground
Profesyonel Üye
Tamam ustam , sen haklısın. Hayırlı günler, hayırlı işler.Şofben den de kaynaklı olabilir evde varsa tâbi al 3. Kademeye bak nasıl düşüyor voltaj
Tamam ustam , sen haklısın. Hayırlı günler, hayırlı işler.Şofben den de kaynaklı olabilir evde varsa tâbi al 3. Kademeye bak nasıl düşüyor voltaj
Valla 10 yılldr elektrikten başka bir uğraşm olmadı sen necisn bilmiyorum ama sana 50 tane sebep yazardım da parmaklarım ağrıyorTamam ustam , sen haklısın. Hayırlı günler, hayırlı işler.
Benimde 30 senelik mesleki geçmişim var . Pek yeterli değil ama idare eder herhalde .Valla 10 yılldr elektrikten başka bir uğraşm olmadı sen necisn bilmiyorum ama sana 50 tane sebep yazardım da parmaklarım ağrıyor
aynı sorunu klima devreye girdiğinde yasıyordum. 10yıllık klima bu seneye kadar hiç olmamıstı. dış motoru temizledim iç uniteyi bildiğimce temizledim hava tuttum düzelmişti. yani bazen tesisatta sorun olmayabiliyor o esnada devreye gıren bir elektronik cihazın fazla akım cekmesı ya da arızalı olmasıda bu sorunu yasatıyor iyice takip edip tespit yapmak cok onemli.