usb progrmlama kartı

Thracian59

Üye
Katılım
7 Ara 2009
Mesajlar
338
Puanları
16
Yaş
37
Konum
Tekirdağ
arkadaşlar merhaba,benim usb den pic programlayabilen bi devre yapmam gerekiyor,okadar aramama rağmen hiçbir devre bulamadım,bana yardımcı olabilecek var mı acaba?
 
yani bulamadığım şöyle,belirtmeyi unuttum. bulduğum usb pragramlayıcıların hepsi 18f2550 ile çalışıyo ve bulunduğum yerde bu pic i bulamıyorum. istediğim 628 yada 84 le çalışan bi devre. veya bulabileceğim bi pic ile
 
18f2550 mikrodenetleyicisinin fiyatı15 tl civarlarında.Ama usb olmasın basit olsun dersen googla jdm pic programmer diye yazıp aratırsan seri porttan çalışan güzel devreler çıkıyor.Ama illa usb olsun istersen ya 18f2550 kullanacaksın yada ft232 arabirimle çalıışan devreleri yapacaksın.Ama emin ol ft232 usb\seri çeviriciyi bulmak zor ve pahalı.Seçim senin forumda Fabrisio adlı abimizin yaptığı pickit2 var ben onu 2 sene önce yaptım çok güzel ve sorunsuz çalışıyor yapabilirisin.
 
eyvallah baba :) dediğin arkadaştan aldım isis şemasını falan,yakında hayata geçireceğim :)
 
Ben şu an smd sini yaptım.Bu aralar işlerim yoğun olduğundan dolayı baskısını yapamadım. Ama yakında yapacağım paylaşırım forumda paslaşırız :) İrtibatı koparmayalım ;)
 
çok sevinirim paylaşırsan,buna daha başlamadım,eğer yakın zamanda hazırlayıp paylaşabilirsen belki fikrim senin yaptığına kayabilir :) bana kaça mal olacağına bağlı :)
 
arkaşdaşım bence hazır alsan daha dayanıklı olur ama sen bilirsin tabi
 
yok ya hazır hem pahalıya geliyo hem de ben yaptım dediğim bişey olsun istiyorum,belli mi olur belki okulda not almamı sağlar ileride :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,818
Kullanıcılar
449,593
Son üye
purplelake

Yeni konular

Geri
Üst