UPS lerin Davranış Biçimi

irkli_y

Üye
Katılım
8 Tem 2011
Mesajlar
37
Puanları
1
Merhaba

Elimizde şu an kullanımda 30kVA ups bulunmakta. IT odasını beslemek için de ayrıca 20kVA lık bir tane daha alınacak.
Bu UPS ler enerji kesildiği zaman 30+20=50kVA lık yük çeker mi?
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bağlantı çıkışınız,muhtemelen ayrı ayrı.Kesinti bekleme sürelerine bağlı olarak ! ayrı ayrı 30 ve 20 kva lık güçleri besleyebilirsiniz.Eğer,bağlantı özelliği ! nedeniyle eş çalışıyorlar ise,20 kva nın besleme süresi kadar süre 50 kva güç alabilirsiniz.
 
Aynı yük grubunu besleyebilmeniz için mevcut ups'in paralellenebilir özellikte olması gerekir.
Her markanın dizaynı farklı olup bazı markalarda paralellenecek ups aynı güçte olması gerekirken başka markada farklı güçlerde paralellenebilmekte.
http://www.acdcups.com/?id=67&kva=10&q=10+kVA+UPS
 
Merhaba
Ben biraz eksik anlattım sanırım 30 ve 20 kVA lık UPS ler enerji kesildiğinde jeneratöreden beslenecekler. Enerji kesildi diyelim jeneratör devreye girecek ve jeneratör panosuna bağlı güçleri besleyecektir. Bu panado bu iki UPS de vardır. Ben jeneratöre binecek yükü hesaplamak istersem UPS lerin çekeceği gücü toplamda 50kVA olarak düşünmeli miyim?
Aynı zamanda diğer sorum da UPS ler plakalarında yazan gücü mü çekmek isterler yoksa besledikleri gücün miktarı kadar mı güç çekerler?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst