Unitronics hmi+plc dokunmatik renkli ethernet

cihanYRM

Üye
Katılım
10 Ağu 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Vizyonunuzu Renklendirin

Unitronics’in renkli ekranlı tam fonksiyonel HMI’ya sahip bir PLC. Bu ürün makine imalatçılarının ve sistem entegratörlerinin işçiliği arttırmadan ve bütçelerini sarsmadan pırıl pırıl bir dokunmatik ekrana sahip olmalarını sağlıyor.

Vision 570 serisi PLC’ler kullanıcıların PLC kullanırken aynı cihaz üzerinde renkli dokunmatik erkan ile gerek duyabilecekleri HMI ihtiyaçlarını son derece kullanışlı bir biçimde kullanıma sunmuştur. Ürün hem PLC hem de HMI olarak son derece gelişmiştir. Operatör paneli 5.7 QVGA, 256-renkli TFT veya LCD LED dokunmatik ekran seçeneklerine sahiptir. Tümleşik oluşu ve de istediğiniz resimleri ve şekilleri içine atarak kullanabilmenizi sağlamasıyla da zamandan tasarruf sağlar . Her uygulamada binin üzerinde görüntü ekranı ve yüzlerce renkli resim kullanılabilir.

PLC snap-in ve genişleme giriş/çıkış modüllerini destekler. Bu modüller hızlı sayıcı ve doğrudan sıcaklık ölçüm özelliklerine sahiptir. 2 MB uygulama hafızası artı 1 MB font ve 6 MB resim hafızası karmaşık uygulamaların ekranda detaylı grafikler gösterilerek çözümünü sağlar. Tipik uygulamalar için 1 K için 0.9 µs tarama süresi paketleme makineleri gibi yüksek hıza ihtiyaç duyulan uygulamalar için mükemmel çözümler sağlar.

Vision 570’in 20 auto-tune PID döngüsü renkli ekranı ile birleştiğinde proses sanayi için çok çekici olmaktadır. Sıcaklık, seviye, basınç, vs. kontrolünün esneklikle yapılabilmesini ve aynı zamanda operatörlerin bilgileri tam olarak canlı renklerle (özellikle alarm ekranı için önemli)görebilmesini sağlamaktadır. Diğer taraftan, tümleşik bilgi tabloları otomatik makine kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmaktadır. Operatörler reçeteleri veya çalışma modlarını Vision 570’in dokunmatik ekranı üzerinden kolayca değiştirebilirler. Ve Çalışma raporları Hafıza Kartına kaydedilebilir.

Vision 570; TCP/IP Ethernet, GSM ve MODBUS, CANopen gibi endüstriyel protokoller dâhil olmak üzere birçok iletişim opsiyonunu desteklemektedir.

Vision 570 kullanıcıların makinelerini, proseslerini ve otomasyon sistemlerini geliştirmelerini sağlar. Programlama zamanı kısaltarak (PLC ve HMI tek ortamda programlanır),donanımı ihtiyacını azaltarak, pano boyutlarını küçülterek ve kullanıcıyı Panel-PLC bağlantısı işinden kurtararak panel maliyetini düşürür.

Yorum Otomatik Kontrol Malzemeleri A.Ş. 0212-210-94-95
 
Arkadaşlar unitronıcs plc nin ankara ve içanadolu yetkili dağıtıcısı hedef otomasyondur. Hedef otomasyon aynı zamanda unitronıcs ve diğer tüm otomasyon işleriniz için teknik destek ve ekipman temini sağlamaktadır vermektedir.ulaşmak için 0312 395 01 91 05448360617
 
anladığım kadarı ile hem ekonomik hemde kolay...

benim ihtiyacım olan v570 serisi yeni çıkmış olan led ekranlı touch panel ve v200-18-e4xbe serisidir.

yanlız sıkıntım şu vision olpc kullanımını bilmiyorum. ihtiyacım olabilen dökümantasyonlar konusunda yardımcı olurmusunuz.

yorumu okuyan arkadaşlar kullanımını bilmediğim halde neden kulanacaksın diye sorarlar ise cevap veremem.bu seriyi kulanmam gerek.
 
anladığım kadarı ile hem ekonomik hemde kolay...

benim ihtiyacım olan v570 serisi yeni çıkmış olan led ekranlı touch panel ve v200-18-e4xbe serisidir.

yanlız sıkıntım şu vision olpc kullanımını bilmiyorum. ihtiyacım olabilen dökümantasyonlar konusunda yardımcı olurmusunuz.

yorumu okuyan arkadaşlar kullanımını bilmediğim halde neden kulanacaksın diye sorarlar ise cevap veremem.bu seriyi kulanmam gerek.

Unitronics - PLCs, Automated Parking & Logistic Solutions sitesinde software ini ücretsiz indirebilirsin ve örnek program dahil fonsiyon kullanım dökümanları bulabilirsin
 
yaklaşık bir ay önce 2 adet 570 serisi kullandım gerçketen ürün çok güzel ve çok kullanışlı
ama zaman ne gösterir bilinmez
 
unitronics plc bende cok kullandım, cok uygulama yaptim , teknik olarak sorularınızı ozel mesaj atarak bana da sorabilirsiniz, yardımcı olmaya calisirim
 
Fiyat ve teknik destek için Türkiye distrübitörü www.yorum-automation.com u ziyaret edebilirsiniz arkadaşlar...
 
iyi çalışmalar merhabalar arkadaşlar. unıtronıcs vision programı ile ilgili konu anlatımlı türkçe dökümana ihtiyacım var ama yardımcı olabilir misiniz acaba. bir site ismi veya başka bir tavsiyeniz var mı. teşekkürler iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst