ucuz fakat işlevli notebook aramaktayım

Katılım
2 Haz 2006
Mesajlar
22
Puanları
1
merhaba arkadaslar bende sizin gibi otomasyon üzerine calısmaktayım. iş arkadaslarım ve kendime bir kac tane notebook almayı dusunuyorum. alacağımız notebooklar butcemizin kısıtlı olması nedeni ile fazla maliyetli olamayacaktır. fakat işimizi gormesini umduğumuz notebooklar ile sadece internet ve plc ye hukmedilecektir. bu konuda bize onerilerde bulunursanız memnuniyet duyarım. eger elinde satılmak istenen PG lerde varsa burda adres ve telefon bilgilerini versinler irtibata gecilecektir.
 
Çok yüksek grafik performansı isteyen oyunlar oynamayacaksan ekran kartı paylaşımlı olanları tercih edebilirsin.İşlemci core 2 duo olsun.Ram de 1GB olsun.Zaten söylediğin uygulamalar için ideal olur.Ekran kartının iyi olması fiyatı çok etkiliyor.Marka olarak da toshiba tavsiye ederim.Bende hp var memnunum ama nette çokça sorunla karşılaşan var.Toshibalar daha kaliteli.
 
ya sen en iyisi CBB yi destekleyen bilgisayarcılara git ve toplat...

Artık laptop pc ler de toplanıyooo

DUYURULURRRRR
 
MSI
çift çekirdek
2 gb ram
160 gb HD
12.1'' ekran
car reader
dvd writer
775 tl peşin
 
arkadasım sunu kesınlıkle onerıyorum; yeni nesil bılgısayar wista cıkıslı. mumkunse aldıktan sonra WİNDOWS XP yapmanı oneririm. daha yuksek werim alırsın...
 
arkadaşa aynen katılıyorum vista ile kanser olmamak elde değil
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst