Ucuz elektrik önerin. Sizde kazanın, indirimli elektrik alan dostlarınızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdincgc

Üye
Katılım
30 Kas 2011
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
45
Yıl sonuna kadar sürecek Öner-Kazan kampanyamızı sizlerle paylaşmak istiyorum , zira ödüller oldukça iyi ve kazanmak da şans işi falan değil. Üstelik zahmetsiz.


Coren Elektrik Enerjisi İth. İhr. ve Toptan Satış A.Ş. olarak EPDK nın belirlediği Serbest Tüketici tanımına giren firmalara indirimli elektrik sağlıyoruz. İşimiz hakkında ve bayilik alma gibi konularla ilgili bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz, ben burada esasen kampanyamızı anlatmak istiyorum.


Biziim ihtiyacımız serbest tüketici olabilen firmalara ulaşmak. Bu firmalarla bizzat görüşeceğiz ve anlaşılırsa sözleşme ile elektrik vermeye başlayacağız.

Öner-Kazan kampanyamız da işte bu noktada bizim ulaşamadığımız firmaları bize öneren kişilere hediyeler vermek fikri üzerine doğdu. Siz bize form üzerinden firma önereceksiniz ve o firma bizimle anlaşırsa ödülü kazanacaksınız. Firma ile öneren kişinin TC Kimlik numarasına eşleştirilmektedir. Bir firmayı ilk öneren ödülü alır. Diğer kampanya kurallarını da sitemizdeki başvuru sayfasında görebilirsiniz..


Kampanyamız neden cazip ? Çünkü ödül güzel ...


Her bir sözleşme imzalayan firma için öneren (50 TL ye muadil) 50 puan kazanıyor.
100 puandan başlayan ödülleri sitemizde görebilirsiniz.


Sadece 100 puan karşılığı her yerde para gibi kullanabileceğiniz içinde 100 TL yüklü , iş bankası para kartı verildiğini söylersem sanırım fikir oluşturacaktır. En büyük ödül olan BMW araba bile zor gibi görünse de imkansız değil.






*** ÖZETLE :


Tek yapacağınız yerinizden bile kalkmadan tanıdığınız yakın olduğunuz "Serbest Tüketici" kategorisindeki firmaları bize form üzerinden önermek.Form doldurulduğund size ve firmaya da bilgiendirme mesajı gidecektir. İsterseniz o firmalar ile kendinizde görüşerek bu durumu paylaşabilirsiniz. Hem siz kazanacaksınız hem de tanıdığınız firmalar. Özellikle bu sektördeki kişiler olarak ciddi paralar kazanabilirsiniz. Hemde yorulmadan.




Öneri formunun bulunduğu adres : Ucuz elektrik önerin, siz de kazanın




Herkese bol kazançlar, hayırlı işler dilerim...

Not: Eğer konuyu yanlış bir bölümde açmışsam kusura bakmayın, çok araştırdım en uygun konu bu gibi göründü.
 
Sadece smile ile cevap yazmak hoş olmuyor... Ama...
:D:D:D
bu hoş bir pazarlama taktiği... Beğendim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst