Ucretli: SCADA/PLC Balon Şişirme Projesi

JimiG

Üye
Katılım
10 Eki 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Merhabalar,


PLC/Scada konularına uzağım ancak hobi amaçlı PLC/SCADA üzerine bir araştırma yapmak istiyorum. Bu çalışma için bana belirli, uygun bir ücret karşılığında bir scada/plc sistemi geliştirecek arkadaş aramaktayım. Bilgisayarda simülasyon istemiyorum. plc cihazıyla, donanımıyla vs. gerçek, çalışan bir sistem istiyorum. Ayrıca Codesys yazılımı kullanılması tercih sebebidir.


Konuya yabancıyım ancak hava veren bir cihaz ve plc ile onu kontrol etmemiz lazım. Sistem, bir balonu zaman tabanlı şişirip duracak. Örneğin bir balon 30 saniye hava verildiğinde doluyor ise , bu scada sistemi bir balona 30 sn hava verip daha sonra duracak.


Konu hakkında özelden daha detaylı görüşebiliriz. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim, nasıl birşey istediğimi video ile gösterebilirim. Konuya yabancı olduğum için yazıyla doğru anlatamamış olabilirim.


Saygılar.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
özelden size mesaj yazdım codesys programını bilirim , özel otomasyon işleri yapıyorum

Twitter adresim [MENTION=6552]PLC[/MENTION]_automation
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst