U-Scan X-Işınlı Bagaj Kontrol Sistemleri (%100 Yerli Üretim)

erhanvarol

Üye
Katılım
13 Kas 2007
Mesajlar
107
Puanları
1
X-Ray Jeneratörü , Sensör Ekipmanları ve Tüm yazılım teknolojisi ile yüzde yüz yerli üretim olan U-Scan ürünleri ile ilgili sektörde mükemmel çözümler sunabileceğiniz yepyeni Dual Enerjili bir sistemimiz var artık.

Tamamen yerli teknoloji ile tasarımı yapılan U-Scan marka X - ışınlı bagaj kontrol sistemleri ile güvenlik bölgesi girişinde ziyaretçilerin el çantaları ve zati eşyalarını kontrol etmek üzere sürekli çalışmaya uygun uluslararası standartlarda üretilmiş, yüksek güvenirliğe sahip görüntü işleme teknolojisi ve analiz araçları ile tehlikeli maddeleri ayırt edebilme özelliğine sahiptir.

Alışveriş Merkezleri, Havaalanları, Askeri Birimler, Okullar, Oteller, Fuar Merkezleri ve aktivite bazlı
güvenlik gereksinimleri için mükemmel bir sistemdir.

Yüksek teknolojili kullanıcı ara birimi ile operatöre dokunmatik olarak görüntüyü analiz etme imkânı sağlamaktadır.
Operatör dikkat sistemi; operatör incelenerek,sistem dikkat yöneticisine operatörü değerlendirme imkânı sağlamaktadır.

U-SCAN 6443el çantaları, postalar, paketler, bavullar, orta dereceli büyüklüğe sahip paketlerin taranması için yüksek teknolojili görüntüleme sağlar.
Ergonomik tasarımı, yüksek teknolojili dual görüntü kalitesi sayesinde operatörün silah, uyuşturucu, patlayıcı gibi birçok tehlikeyi ayırt etmesine imkân tanır.

Ürünle ilgili uygulamalarınızda fiyat talepleriniz için benimle iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca bölgesinde ürünle ilgili satış ortaklığı yapabilecek firma ve kişilerle çalışma niyeti olan girişimcilerle de görüşebiliriz.
İlk standart ölçülerde ürettiğimiz U-Scan 6443 modeli 640x430 mm tünel boyutlarında üretilmiştir. Müşterinin ihtiyaç ve taleplerine uygun tünel ölçülerinde üretim yapılabilmektedir. Tamamen yerli üretim olmasının verdiği avantajla müşterinin dilediği opsiyonel uygulamalara entegre edilebilmesi için projelendirmeler yapılabilmektedir.

U-Scan 6443 ürün bröşürüne [PDF indir] buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz....
Facebook Sayfamızı da buraya tıklayarak takip edebilir. Sayfamızı beğenerek ürünlerimiz hakkındaki yeni gelişmelerden de haberdar olabilirsiniz. Ürün Ar-Ge çalışmaları devam eden ve tamamen Türk Mühendislerinin eseri olan bir çalışmadır.


bana ulaşmak isteyenler [email protected] adresinden mail atabilir.

çalışmalarınızda başarılar dilerim...
 
web sitesi yeniden tasarlanmaktadır. tasarım tamamlandıktan sonra buradan yayınlanacaktır.
 
fiyat varmı ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,552
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst