electrify

Üye
Katılım
11 Nis 2008
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba,
Twido PLC'yi sorunsuz programladım ve citect Scada ekranında da küçük bir örnek yaptım. Fakat bir türlü haberleşmeyi sağlayamıyorum. Vijeo citect'in twido ile haberleşmesi için gerekli ayarlar nelerdir ? veya bu konuda bana yardımcı olabilecek bir döküman var mı elinizde ?

teşekkürler....
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
bende opc server yok ayarlamayıda bilmiyorum
nasıl edinirim hep opc yi hem dökümanı
 
Vijeo Citect içerisinde OPC server bulunmaktadır.
Bu OPC server ile haberleşmeyi sağllayabilirsin.
Yardım için *************'dan bilgi isteyebilirsin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşım bana msn adresını ver ben sana twido citect ayarının nasıl yapıldıgının videosunu vereyım...
 
Uğur bey merhaba. vijeo citect ayarlarının videosunu gönderebileceğinizi söylemişsiniz arkadaşa. ben de şu an o problemle uğraşıyorum. rica etsem bana da gönderebilir misiniz? msn.im *********@hotmail.com yardımcı olursanız sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşım madem video verecen neden özel olarak msn istiyorsun. Diğer arkadaşta çok muhtaç ki hemen verio. İnsanların böyle zaaflarından yaralanmak hiçde hoş değil yoksa msnsinimi hackleyeceksin. Forumda paylaş bilgini ne güzel
 
selam ben de isterem

teşekkurler ***************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
telefon ile yardımcı olunacaksa, özelden msn adresi verilip msn üzerinden video gönderilecekse bu forumun amacı nedir, önceden plc konusunda herkes bilgisini saklardı kimseye göstermezdi. çok şükür bu forum sayesinde bunları aşmaya çalışıyoruz. tabi her zamanki gibi bilgilerini saklayan kişiler mevcut ne yazık ki...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst