Twido Soft Döküman ve Programlar ve Sorunlar buraya !!!

ben PL7 PRO programını kullanıyorum. sizde aynı programı kullanıyorsanız Application Browser diye bir pencere var. bu pencere de programın üstteki menü bardaki soldan sekizinci buton ile açılıyor. veya menudeki Tools sekmesinin içinden açılıyor.


selamlar

Unitypro ile ilgili döküman ve programa ihtiyacım var işyerinde acilen yardımını bekliyorum.İlgi ve alakan için şimdiden teşekkür.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
kataloğun linki ölmüş arkadaşlar yeni linkl lazım yardım edin lütfen

selam arkadaşlar ben tsxpc3030 kablosunu aldım yanlız benım laptopta win7 yüklü ve bir türlü kabloyu tanıtamadım bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
elimde XBT-N200 PANEL VE TWİDO PLC VAR XBT-N200 PROGRAMINI YAPTIM AMA PANELE AKTARAMIYORUM. PC den PANELE bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz.
 
Elinde kablon var mı?
Varsa ve denemeni yaptıysan nerede takılıyorsun?
Yaptığın işlemi adım adım yazarsan nerede takıldığını bulabiliriz.
 
tivido telemekanikmi schneider mi sadece telemekanikse schneideri programlıyormu
 
kataloğun linki ölmüş arkadaşlar yeni linkl lazım yardım edin lütfen

selam arkadaşlar ben tsxpc3030 kablosunu aldım yanlız benım laptopta win7 yüklü ve bir türlü kabloyu tanıtamadım bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
bildiğim kadarıyla twido suite üzerinden plc ye bağlanabilmen için pc nin 32 bit olması gerek buna dikkat etmelisin
 
arkadaşlar tamamen eğitim amaçlı twido TWDLCDA16RF model plc ile ilgili bir sorunumuz var yardım ederseniz sevinirim.twidosuit programı ile bir kaç basit devre yapıp uyguladım ve plc ye sorunsuz gönderdim ve çalıştı.Daha sonra twido3,5 versiyonun daha kolay bir programa yapılabildigini duydum ve onu yükledim.Program da plc açılır menüden silme komutu ile içindeki programı silecegini sanarak sildim.Daha sonra plc de baglantı sorunu başladı bende problemin programdan kaynaklandıgını düşünerek tekrar suiti yükledim ama sorun devam etti.Şu anda Run-Error-STAT ışıkları birlikte yanıp sönüyor ve iletişim kurulmuyor.Bu konuda yardımlarını bekliyorum teşekkürler
 
Son düzenleme:
Recep bey öncelikle ilginize teşekkür ederim .Sizden bir konuda daha yardım rica edeceğim (atv inverterlerde modbus ile arıza bilgisi alabilirmiyim ve bu arızayı resetleyip silebilirmiyim ) kılavuzdaki birkaç parametreyi denedim olmadı yada hata yaptım bilemiyorum şu anda twido plc ile modbus haberleşerek 20 adet atv 12-312 ve 31 cihazlarına ( start,stop ve ileri , geri komut veriyorum ) yaklaşık 1 aydır sorunsuz çalışıyor fakat inverter herhangi bir sebepten arızaya geçtiğinde arıza bilgisini plc ye aktaramadım inv terin rölesinden input girerek bu işi çözerim fakat yeterli inputum kalmadı plc de bu problemi modbus üzerinden çözmem gerekiyor .
Herşey için çok teşekkür ederim . (konuyu kontrolkaleminede taşıdım faydalanmak isteyen arkadaşlarada yardımımız olur belki)
 
ATV 32 control word (12761) 7. bit hata reset. 3. bit çalıştırma.
ATV 32 (12741) - durum adresi.
ATV 312 control word (W8501) 7. bit hata reset. 3. bit çalıştırma.
ATV 312 W8606 - hata kod adresi.
ATV 312 W3201 - durum adresi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,559
Kullanıcılar
449,917
Son üye
kasva1965

Yeni konular

Geri
Üst