Tuzlu su ile sürekli enerji mümkün mü?

Katılım
21 Ara 2016
Mesajlar
247
Puanları
6
arkadaşlar videodaki gibi bir enerji mümkün mü?

 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
@teknikerrrr
Yani bir an, sizin açtığınız bir youtube kanalı zannettim. Ben de verdiğiniz linki, (daha çok müziğinin etkisi sayesinde ) sabah mahmurluğu ile tırnağını dahi kesmemiş birinin tornavida ile ne yaptığını seyrettim.
Video nun sonu bir harika. İlkokul kitabındaki tuzlu su ile yapılan volta deneyini bile katledip, çift bardak tuzlu su ve jilet ile bunu yapmış. Bakır ve çinko bile kullanmadan muhtemelen 220volt bir ampülü " açık devre" ile yakmış.
Sir Alexander Volta' nın kemikleri sızlıyordur eminim.


Kanalın bir başka videosuna da saftiriklik edip tıkladım.
Bu videosu da bir harika. Bir mıknatıs ile muhtemelen 12 voltluk ampulü yakmış.


Buna inananlar var ki abone olup beğenmişler.
《Ben de tıklayarak bu vatandaşa para kazandırdım sayenizde》
Bahsettiğiniz videoyu izledim ve Sonuçta Noel Baba nın var olduğuna biraz daha inandım.
Sağolun. Beni bir pazar sabahı bu esprili başlığınız ile güldürdüğünüz için.
 
Bu dünyada 3 kuruşa 5 köfte değil, sadece 3 köfte vardır, yani ne kadarını siz veriyorsanız onu net olarak da alıyorsunuz elektrikte. mağnetizmayla üretilen elektrik için bunu net olarak da belirtiyorum, solar panellerde elektriği ultraviyole ışınlarlarla üretirken de elektrik aslında pek bedava oluşuyor denemez, panel kurulumu, montajı veya işletmesi yine tam bedava değil.

Her 2 videoda üretilen elektrik mantık ve elektrik biiminin çok dışında, ancak bazı iç hilelerle bu mümkün. 1. videodaki tuzlu su ve daha az tuzlu su yoğunluk farkıyla oluşan yoğunluk bataryası prensibiyle bile olsa bu kadar yüksek voltajda, 12 voltta elektrik üretemez. 2. videoda ise bu 12 voltluk ampüle akuple sarılan bir bobinle 220 volt veya 12 volt yine üretilip ampül mıknatıs sadece biraz yaklaştırılıp yine yakılamaz. Ancak şu şekliyle bu mümkün olur ; ampül duyu içine gizlenmiş 12 voltluk lityum yuvarlak piller ( 4 adet seri bağlı) mıknatıslı röleyle, bu mıknatıs yaklaşınca çekilip röle devresi açılarak ancak böyle yanabilir, bu şekliyle mümkündür.

Çocukken 3 volt, 4.5 volt, 6 voltluk fırçalı DC oyuncak motorları, çok yüksek deviirlerde döndürüp 2.5 voltluk bir ampulü ancak o şartta, yani çok yüksek devirlerde, uzun bir lastikle sağa sola çekip döndürürken o şartta ışıl ışıl yakabiliyorduk, örneğin. Üstelik bu ampül çok küçük ampül de değildir, araçlarda kullanılan ve amper değeri birkaç amper olabilen bir ampül şeklinde görünüyor. Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,863
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst